FashionMag42 vam predstavlja Milicu Jevtić

FM42: Milice, pored glume, make up -a organizuješ i edukativne radionice. Zamolila bih te da našim čitaocima daš više informacija.
Tokom 25-ogodišnjeg usavršavanja i rada u kozmetičkoj industriji, odlučila sam pre 15 godina da pokrenem programe profesionalnog šminkanja i nege kako bih pomogla ženama da budu negovane i istaknu svoju lepotu na pravi način. Da nauče kako da uštede pri kupovini, šta je to što ima zaista treba, a šta samo skupa reklama.
Stotine poslovnih žena su prošle moje edukacije, na desetine njih danas grade uspešne karijere kao profesionalni šminkeri.
Postala sam prepoznatljiva za šminku za poslovne prilike i iz tog razloga sam sada deo tima koji 16.06. organizuje radionicu pod nazivom
A šta Kad uspeš? http://www.carobnistapic.com/
Pored mene predavači su Marina Lazarević, Vesna Danilovac, Marija Floriama, Manja Petrović i Duca Marketarica
Radionica je namenjena za biznis žene, sa ciljem da im omognemo da organizuju svoje vreme i postave strukturu svog biznisa.
Da pomera granice uspeha i postave KOD za sreću
Da nauče da se neguju, našminkaju i stilizuju tako da odišu samopouzdanjem.
Da pravilno izaberu vizuelni identitet u skladu sa sobom i svojim brendom
Da što lakše prodaju svoje proizvod i privlače idealne klijente i kupce.
Taj poslovni make up koji podrazumeva minimum za maksimum izgled, prenosim i zaposlenima u kompanijama koje moje radionice prepoznaju kao benefit za svoje zaposlene.
Sve sam skupila i organizovala na svom sajtu www.milicajevtic.com gde se mogu pročitati svi detalji.
FM42: Radila si na mnogim projektima. Na koji si najviše ponosna?
Uhh zaista ne mogu izdvojiti samo jedan.
Ako pričamo o glumi za sada su to film Stado i serija Jutro će promeniti sve. Baš sam ponosna što sam deo glumačke postave ovih projekata. A ako pričam o šminkanju i edukacijama onda je to definitivno postavka scenske šminke za Nacionalni Ansambl KOLO. Kao i  saradnja sa Vincent Casselo-om iz vremena dok sam radila  kao Beauty Trainer za Yves Saint Laurent.
FM42: Kako privatno voliš da se šminkaš?
Minimalno se šminkam. Akcenat mi je na zdravoj i negovanoj koži. Još uvek nisam ništa radila od intezivnijih tretmana iako kroz koji mesec punim 45, pokušavam da svojim primerom stojim iza onoga što predajem ženama, da ljubavlju prema sebi i životu sa nekoliko preparata pokažu sebe u najboljem svetlu. Ono što svaki dan koristim je maskara u boji, rumenilo i ruž, od kako imam decu i korektor. Sve ostalo za neke prilike i izlaske.
FM42: Kozmetički proizvod koji ti je uvek u neseseru je …
Opet teško pitanje na koje ne mogu da dam samo jedan odgovor. Neka budu makar tri : SPF u spreju ili stiku, balsam za usne u boji da zameni ruž i YSL Touche eclat highlighter.
FM42: Kakvi su ti dalji planovi?
Što se glume tiče već duže vreme su mi planovi mantranje da se neko od reditelja odvaži i da mi neku finu rolu da pokažem šta znam.
A što se beauty dela tiče, nastavljam da pišem newsletter svakog drugog četvrtka, da neke od tema pretvaram u blog postove, da snimam videa i delim besplatan materijal po mrežama. Da držim moje divne radionice i delim sjajnu energiju sa ženama različitih profila i branši. I da konačno otvorim svoj studio da imam svoju bazu jer to odlažem već dve decenije uz izgovor samo još ovo snimanje, samo još ovo.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.