FashionMag42 vam predstavlja modni brend Aria Dolls!

Vlasnice brenda Aria Dolls Maja Kapetanović i Branka Radivojević predstavile su novu kolekciju na HONOR FashionMag42 Fashion Days u hotelu Zepter na Terazijama. Otkrile su nam kako su došle na ideju da naprave modni brend, kome su namenjeni modeli  i u čemu pronalaze inspiraciju.
FM42: Kako ste došle na ideju da napravite modni brend i zašto baš Aria Dolls?
Izuzetno cenimo umetnost pre svega, jer pobudjuje strasti i uzdiže duh. Umetnost stvaranja je naš pokretač većinu života. Obe smo težile ka tome da napravimo modele koji će biti izvan tradicionalnih očekivanja društva i mislimo da smo u tome uspele. Za nas su muzika i samo kreiranje, kao neko lutkarsko pozorište – sa nas dve na čelu i odatle naziv ARIA DOLLS BRAND.
Dizajnerke Branka Radivojević i Maja Kapetanović


FM42: U čemu pronalazite i inspiraciju za svoje kolekcije?
Inspiraciju nalazimo u raznim segmentima života. Ponekad u ljudima, inspirativnim ženama, često i u umetničkim predmetima. Toliko je širok spektar inspiracije i toliko pozitivnih reakcija dobijamo, da nam je neretko žao što nemamo više prostora i vremena da sve odjednom napravimo.

FM42: Koje materijale najviše koristite?
Uglavnom su to krući materijali zbog forme naših modela. Radimo sa dosta satena i višeslojnih materijala.
FM42: Kojim devojkama/ženama su namenjeni vaši modeli?
To je kompleksno pitanje. Kada završimo odredjeni model, naša iskrena želja je da to može da obuče i iznese svaka žena koja drži do sebe. Zamišljamo odvažne, hrabre i smele dame, koje vole i uživaju u visokoj modi, barem delić, koliko to nama pričinjava zadovoljstvo.
FM42: Kakvi su Vam dalji planovi?
Malo je reći da su nam planovi grandiozni. Smatramo da je, posebno našoj zemlji, neophodno da izadje iz zone komfora i da se prošire horizonti, u svakom smislu, pa i u modi. Želimo da naše dame imaju priliku da uživaju u lepoti i modi, kao i da budemo dostupne za sve one koje žele promenu, glamur i osećaj ženstvenosti.

Share

One Response

  1. Da li je moguce da u Cumicu otvorite neko prodajno mesto…atelje…bilo bi bas zgodno…
    Odusevljavaju me modeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts