FashionMag42 vam predstavlja Milicu Jevtić

FM42: Milice, pored glume, make up -a organizuješ i edukativne radionice. Zamolila bih te da našim čitaocima daš više informacija.
Tokom 25-ogodišnjeg usavršavanja i rada u kozmetičkoj industriji, odlučila sam pre 15 godina da pokrenem programe profesionalnog šminkanja i nege kako bih pomogla ženama da budu negovane i istaknu svoju lepotu na pravi način. Da nauče kako da uštede pri kupovini, šta je to što ima zaista treba, a šta samo skupa reklama.
Stotine poslovnih žena su prošle moje edukacije, na desetine njih danas grade uspešne karijere kao profesionalni šminkeri.
Postala sam prepoznatljiva za šminku za poslovne prilike i iz tog razloga sam sada deo tima koji 16.06. organizuje radionicu pod nazivom
A šta Kad uspeš? http://www.carobnistapic.com/
Pored mene predavači su Marina Lazarević, Vesna Danilovac, Marija Floriama, Manja Petrović i Duca Marketarica
Radionica je namenjena za biznis žene, sa ciljem da im omognemo da organizuju svoje vreme i postave strukturu svog biznisa.
Da pomera granice uspeha i postave KOD za sreću
Da nauče da se neguju, našminkaju i stilizuju tako da odišu samopouzdanjem.
Da pravilno izaberu vizuelni identitet u skladu sa sobom i svojim brendom
Da što lakše prodaju svoje proizvod i privlače idealne klijente i kupce.
Taj poslovni make up koji podrazumeva minimum za maksimum izgled, prenosim i zaposlenima u kompanijama koje moje radionice prepoznaju kao benefit za svoje zaposlene.
Sve sam skupila i organizovala na svom sajtu www.milicajevtic.com gde se mogu pročitati svi detalji.
FM42: Radila si na mnogim projektima. Na koji si najviše ponosna?
Uhh zaista ne mogu izdvojiti samo jedan.
Ako pričamo o glumi za sada su to film Stado i serija Jutro će promeniti sve. Baš sam ponosna što sam deo glumačke postave ovih projekata. A ako pričam o šminkanju i edukacijama onda je to definitivno postavka scenske šminke za Nacionalni Ansambl KOLO. Kao i  saradnja sa Vincent Casselo-om iz vremena dok sam radila  kao Beauty Trainer za Yves Saint Laurent.
FM42: Kako privatno voliš da se šminkaš?
Minimalno se šminkam. Akcenat mi je na zdravoj i negovanoj koži. Još uvek nisam ništa radila od intezivnijih tretmana iako kroz koji mesec punim 45, pokušavam da svojim primerom stojim iza onoga što predajem ženama, da ljubavlju prema sebi i životu sa nekoliko preparata pokažu sebe u najboljem svetlu. Ono što svaki dan koristim je maskara u boji, rumenilo i ruž, od kako imam decu i korektor. Sve ostalo za neke prilike i izlaske.
FM42: Kozmetički proizvod koji ti je uvek u neseseru je …
Opet teško pitanje na koje ne mogu da dam samo jedan odgovor. Neka budu makar tri : SPF u spreju ili stiku, balsam za usne u boji da zameni ruž i YSL Touche eclat highlighter.
FM42: Kakvi su ti dalji planovi?
Što se glume tiče već duže vreme su mi planovi mantranje da se neko od reditelja odvaži i da mi neku finu rolu da pokažem šta znam.
A što se beauty dela tiče, nastavljam da pišem newsletter svakog drugog četvrtka, da neke od tema pretvaram u blog postove, da snimam videa i delim besplatan materijal po mrežama. Da držim moje divne radionice i delim sjajnu energiju sa ženama različitih profila i branši. I da konačno otvorim svoj studio da imam svoju bazu jer to odlažem već dve decenije uz izgovor samo još ovo snimanje, samo još ovo.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts