Originalna prezentacija nove kolekcije MATES for Koncept 45
Eklektične boje, ženstvenost i seksipil predstavljeni naglašenom figurom, ali i dekadentna atmosfera koje se ogleda kroz razigrane slojeve resa, glavna su odličja kolekcije Mates for Koncept 45. 
Svetlucava Mates vizija vraća nas u modu devedesetih i vreme kada su modeli poput Kate Moss i Naomi Campbell privlačili svu pažnju javnosti,
kako svojim pojavljivanjima na pisti, tako i na podijumu nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih klubova.
Prepoznatljive karakteristike modnog dua, poput jedinstvenih kombinacija materijala i tekstura, fuzije boja, ali i avangardnih asimetrija ispraćene su svetlom eminentnog regionalnog modnog epicentra kao što je Koncept 45. Ova atraktivna saradnja nesumnjivo donosi energični modni talas i osveženje.
 
MATES su promociju svoje nove kolekcije napravili upravo u Konceptu 45.  Kreirali su i jedinstvenu scenografiju, u vidu hotelske sobe, sa svim hotelskim elementima. Na štenderima su bili izloženi svi komadi iz kolekcije, koji su privlačili pažnju velikog broja beogradskih dama, koje su došle na ovu nesvakidašnju prezentaciju. Sara Jo, Vladislaava Joldžić, Ida Prester i Petra Cigoj (Lollobrigida), Ashok Murty, Duška Jovanić, Dunja Jovanić, Marko Ćerketa, Jovana Radojićić, Mima Zečević, Jelena Trivan, Maja Šuša, Svetlana Ninković, Sevdah Baby, Sever Zolak, kao i brojni predstavnici medija prisustvovali su premijeri ove kolekcije.
Nova kolekcija brenda MATES, može se pronaći u Konceptu 45  u Beogradu (Kralja Petra 45)
FOTO: Jasna Prolić / Aleksa Vitorović / Luka Cako