Search
Close this search box.

Krema koja menja pravila igre starenja

U trci sa vremenom i obavezama, kao i zbog svakodnevne borbe protiv stresa, dešava se da svojoj koži ne pružamo dovoljno nege koja joj je neophodna kako bi što duže održala mladalački izgled. Jedan od glavnih „krivaca“ za gubitak svežine kože svakako je kolagen, „čuvar“ naše mladosti i lepote. Ovaj prirodni protein, odnosno belančevina, zadužen je za čvrstinu i elastičnost naše kože ali, nažalost, s godinama – sve ga manje imamo u organizmu što se prvo vidi na licu.

Znamo da se kolagen može nadoknaditi. Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boost-uju kolagen, ali određeni sastojci bukvalno brišu godine sa vašeg lica. Da li ste probali Protinol™ i niacinamid? Protinol™ je inovativna i pionirska tehnologija koja aktivira čak dve vrste kolagena za što snažniji efekat, omogućavajući efektnu anti-aging transformaciju kože! On duboko hidrira kožu, smanjuje podočnjake i natečenost i na taj način uspešno se bori protiv znakova starenja, pružajući koži primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Nagrađen je čuvenom Edison nagradom, a u Avon Anew Skin Renewal Power kremi za lice ima ga 10 puta više nego u drugim Anew kremama. Niacinamid posvetljuje i briše fleke i efikasno umanjuje pojavu sitnih bora na licu. Takođe, ovaj čudesni sastojak štiti kožu od slobodnih radikala, te se preporučuje umesto vitamina C koji reaguje na sunčeve zrake izazivajući pojavu fleka na koži.

Oba sastojka nalaze se u najnovijoj Avon Anew Skin Renewal Power kremi. Zahvaljujući njima ova dnevna i noćna krema obnavlja milione ćelija kože, podstiče dvostruko povećanje nivoa kolagena i čini kožu hidriranom.

Anew Skin Renewal Power krema dostupna je u majskoj brošuri po ceni od 1580 RSD. Ako poručite online putem www.avon.rs stiže direktno na vašu adresu.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts