Search
Close this search box.

Vitamin C i Anew radiance krema brišu podočnjake ispod tvojih očiju

Svi se mi borimo sa podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svetle puti ili zato što smo ih jednostavno nasledili. Šta god da ih je izazvalo rešenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

 

Vitamin C ima ključnu ulogu u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Ovaj vitamin je poznat po tome što doprinosi ujednačavanju tena i smanjenju hiperpigmentacije, po tome što pomaže stvaranju kolagena za čvršću kožu, nežno je budi i magično ublažava bore, čineći kožu svežom i blistavom. Zato su kreme sa ovim vitaminom veoma efikasne u borbi sa podočnjacima i idealno je imati bar jednu u svakodnevnoj rutini!

 

Zamislite sad ovo: sveže, sočne narandže pune vitamina C, isceđene i skrivene u bočici Anew Radiance kreme za područje oko očiju beauty kuće Avon! Pored kompleksa vitamina C ova krema sadrži i antioksidatne koji spojeni stvaraju nepobedivi duo. Ova krema ne samo da se bori protiv tamnih kolutova ispod očiju i hiperpigmentacije, već osvežava kožu poput jutarnjeg sunca.

Već pri prvom nanošenju koža igleda osveženo i odmorno, a posle samo nedelju dana redovnog korišćenja dosadni i uporni podočnjaci blede. Uverite se i sami u moći ovog čarobnog vitamina i dozvolite vašoj koži da se probudi uz savršenu dozu vitamina C!

 

Potraži novu Anew Radiance kremu za područje oko očiju u Avon brošuri od 1. januara po ceni od 590 dinara, a možeš je poručiti i na sajtu. Ako je poručiš onlajn stiže direktno na tvoju adresu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts