Revolucionarni Nivea serumi su must have proizvod u 2023

Nakon 10 godina pažljivog istraživanja i pregleda više od 50.000 aktivnih sastojaka, NIVEA naučnici napokon su otkrili onaj koji najbolje tretira hiperpigmentaciju – LUMINOUS630®.

Od lansiranja NIVEA seruma protiv pigmentnih fleka 2021. godine, revolucionarni sastojak LUMINOUS630® pomogao je više od milion žena u lečenju svih vrsta tamnih fleka.

Danas, zahvaljujući proširenoj NIVEA LUMINOUS630® liniji za tretiranje pigmentnih fleka s dva nova seruma, žene širom sveta imaju novi razlog za slavlje!

Osetite samopouzdanje i neprocenljiv osećaj blistave kože bez fleka uz NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni, Anti-Age Serum protiv staračkih pega i NIVEA Cellular LUMINOUS630®napredni serum protiv pigmentnih fleka s pojačanom formulom!

Za potrebe masne, mešovite kože i kože sklone nepravilnostima tu je NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni koji će se pobrinuti da vaša koža bude ujednačenija, glađa i blistavija.
Formula ovog laganog gelastog seruma sadrži LUMINOUS630® koji će smanjiti i posvetliti fleke od akni, salicilnu kiselinu koja nežno ujednačava nesavršenosti, hijaluronsku kiselinu koja vlaži kožu, kao i ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u kontroli sebuma.

U toku 2 nedelje fleke od akni su vidljivo svetlije i postepeno se smanjuju.
Deluje protiv postojećih pigmentnih fleka.
Preporučuje se za masnu i mešovitu kožu.
Posebno razvijen za potrebe zrele kože – NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum kombinuje dokazanu efikasnost patentiranog sastojka LUMINOUS630® u smanjenju fleka kao i NIVEA efekat protiv starenja. Omogućiće vam čvršću kožu i vidljive rezultate za samo 2 nedelje i popuniće duboke bore u toku 7 dana.
Zaboravite na staračke pege nastale tokom 10 godina uz NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum koji efikasno smanjuje čak i tvrdokorne pigmentne fleke, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pojačivaču kolagena podstiče njegovu prirodnu proizvodnju i pomaže da se vrati volumen vašem licu.

Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu.
Sprečava nastanak novih pigmentnih fleka.

Nežan za kožu i preporučuje se za sve tipove kože, uključujući osetljivu.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts