Search
Close this search box.

LovU Connected nevidljiva veza između zaljubljenih

LovU Connected je više od običnog parfema – to je mirisna priča koja povezuje srca zaljubljenih!
Prve note su slatko-sveže, poput prvog susreta zaljubljenih. Miris citrusnog voća koje je u njegovoj osnovi – mandarina. Voće koje podseća na uzbuđenje prvog pogleda. Dok se parfem polako razvija na koži, otkriva svoju srednju notu – nežan buket cvetova ruže, koji simbolizuje dubinu osećanja i povezanost između dvoje ljudi. Ruža, taj cvet ultimativne ženstvenosti, zajedno sa svežom mandarinom, stvara harmoniju mirisa koji se stapaju kao dva srca koja kucaju u istom ritmu.

Drvene note sandalovine u poslednjoj noti doprinose toplini i dubini mirisa, stvarajući osećaj sigurnosti i povezanosti koji traje.I zato, LovU Connected nije samo parfem, već je i obećanje. Obećanje, povezanosti koja se oseća u svakom trenutku i mirisu koji podseća na najlepše ljubavne priče.

Duboko verujemo da miris može preneti emocije i zato neka za ovaj Dan zaljubljenih vaša ljubav bude mirisna priča koja se pamti. Potraži novi LovU Connected parfem u Avon brošuri od po ceni od 2290 dinara, a možeš ga poručiti i na sajtu. Ako je poručiš onlajn stiže direktno na tvoju adresu!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts