PROBUDITE SE S NOVIM OSEĆAJEM SVEŽINE!

Svi volimo onaj dragoceni osećaj nakon nekoliko dana odmora kada uspemo da se dobro naspavamo i svom organizmu pružimo sve što mu je potrebno za oporavak i svežinu.
Od sada, taj doživljaj možete prepoznati i svakog jutra u ogledalu! Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster pruža vašoj koži tokom noći sve što joj je potrebno – popunjavanje finih bora, intezivnu hidrataciju i aktivnu regeneraciju. Zahvaljujući tome vaše lice ujutru izgleda sveže, odmorno i podmlađeno!

Prve simptome starenja kože uočavamo već u 20-tim kada započinje proces opadanja nivoa hijalurnoske kiseline u koži i na licu se pojavljuju prve fine bore. Tokom godina, uz produbljivanje bora, sve očigledniji postaju umoran izgled i gubitak sjaja na koje značajno utiču nedovoljna hidriranost i smanjenje sposobnosit kože da se regeneriše i bori protiv oksidativnog stresa.
Formulacija Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a osmišljena je tako da tokom noći pomogne koži da odgovori na sve izazove koje donosi prirodan proces starenja, ali i one koje uzrokuju nedostatak kvalitetnog sna, stres, dehidratacija…


Njegova trosturka efikasnost počiva na formulaciji čiju osnovu čine četiri osnovna sastojka: hijaluronska kiseline, glicerin, dekspantenol i vitamin E.
Hijaluronska kiselina dugog lanca u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a poboljšava hidriranost na površini kože i tako popunjava fine linije i bore. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve, stimuliše proizvodnju hijalurona i hidrira kožu dajući joj volumen i popunjavajući bore iznutra.
Glicerin, jedan od najpoznatijih hirirajućih sastojaka, u formulaciji ovog preparata ima ulogu da vodu što duže zadrži u koži.
Udružena, ova dva sastojka obezbeđuju koži trenutnu, intezivnu i dugotrajnu hidrataciju koja traje i do 72 sata.

Dodatno, tokom noći, upravo onda kada se ceo organizam odmara i obnavlja, dekspantenol u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a pomaže koži da se regeneriše, dok vitamin E štiti kožu od oksidativnog stresa.
Rezultat dejstva kombinacije ovih nekoliko sastojaka je koža која ujutru izgleda sveže i odmorno, glatko i zategnuto.
Ultralagana, nelepljiva tekstura Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Boostera i trostruki efekat koji pruža čini ga pogodnim za prvu anti-age negu, ali i negu zrele kože, posebno ako joj je potrebna dodatna hidratacija.

Kliničke i dermatološke studije pokazale su i veoma dobru efikasnost i podnošljivost ovog preparate za sve tipove kože, uključujući i osetljivu.
U studiji samoprocene, u kojoj je učestvovalo 160 žena starosti između 25 i 40 godina, 99% dama potvrdilo je da, nakon četiri nedelje redovne primene, Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster pruža koži svež i odmoran izgled i obezbeđuje dugotrajnu hidriranost i blistavost svaki dan.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

FM42 MAGAZIN

On Key

Related Posts

Meet the artist Daria Spühler

We have a great honor to present to you  photographer Daria Spühler, one of the selected participants of open call “First Date”. This is her

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx? Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu