OSVOJITE SVEMIR ZA SVOG MUŠKARCA

Budite originalni i praktični u biranju poklona. Odlučite se za FOREO UFO 2 – „malog svemirca“ koji je brži i efikasniji od svakog drugog beauty uređaja

Šoping je uglavnom veoma zabavan, ali isto tako pronalaženje idealnog poklona za nama bliske osobe može biti pravi izazov. Dok smišljamo šta bi bio „pun pogodak“ za muža, brata, tatu ili druga često paničimo, pitajući se “šta ovog puta?” Posebno ako je on jedan od onih kojima „ne treba ništa” ili ako je sebi, svega nekoliko dana ranije kupio baš ono što ste vi planirali da pazarite za njega. Ali, nema razloga za brigu, imamo predlog kako da iznenadite i obradujete jači pol.

Zahvaljujući fotografijama snimljenim najmoćnijim teleskopom na svetu, ovih dana svemir je „goruća tema“. Šeruju se i komentarišu na društvenim mrežama neverovatne fotografije, koje privlače pažnju ljudi širom sveta. Ako je vaš muškarac jedan od onih koji su oduševljeni novim pogledom na zvezde i planete, možete mu pokloniti jedan od gedžeta iz „svemirske kolekcije”. To može biti privezak za ključeve, šolja ili rokovnik sa motivima svemira, zvezda, meteora ili letećih tanjira.

A možete biti praktičniji i originalniji i za ovu priliku izabrati moćni beauty gedžet koji svojim izgledom, ali i nazivom asocira na pravi mali, moderni NLO koji je sleteo pravo iz svemira. Uz novi teleskop, svemir nikad nije delovao bliže, a uz UFO 2, lansiran od strane švedskog brenda Foreo, nega kože nikad nije bila jednostavnija i efikasnija.

UFO 2, ne samo da izgleda moćno i privlačno, već tako i radi! Uređaj, koji pruža luksuznu negu kože, baš kao u salonima, potražite u Jasmin parfimerijama ili online na jasmin.rs i ananas.rs i uverite se u sve njegove prednosti. Zahvaljujući ovom proizvodu dobijate terapiju punim spektrom LED svetala, koja umanjuje znake starenja, doprinosi sintezi kolagena i ujednačava ton kože, čineći je glatkom i mekom.

Za ljubitelje tehnologije, ovo je idealan poklon, koji nudi potpuno personalizovan tretman nege kože. Uz pomoć smartphone-a i aplikacije Foreo for You, vaš muškarac može kreirati sopstvenu rutinu nege, koja je prilagođena baš njegovom tipu kože. I što je najvažnije – neće mu oduzimati mnogo vremena. Svoj tretman lica završiće za samo minut i po do dva, bez izlaska iz kuće.

To znači da je “mali svemirac” brži i efikasniji od svakog drugog uređaja. Uz to, njegov savršeni dizajn i dimenzije, čine UFO 2 pogodnim i jednostavnim za pakovanje, pa nema potrebe za odricanjem od nove rutine ni tokom poslovnog puta ili odmora.

I što je najbolje, UFO 2 je unisex aparat, pa ga možda ponekad možete i pozajmiti…a možete i sebi nabaviti jedan i uživati u vrhunskoj nezi.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts