BEAUTY RUTINA ZA BLISTAVO ČISTO LICE TOKOM LETA

Za kožu koja sija u sezoni mora i letovanja, FOREO je kreirao moćne gedžete, idealne za svako putovanje

Prvi dani jula opravdali su epitet najtoplijeg meseca u godini i doneli vrele, sunčane dane. Počela je sezona odmora, putovanja, plaža i sunčanja, koju smo željno iščekivali. Boravak na suncu donosi i preplanuli ten, odbacivanje teške šminke i prirodniji izgled.
Uz poruku „budite prirodni i samouvereni“, švedski brend FOREO vas poziva da ostanete posvećeni nezi svoje kože i tokom letovanja. Dok istražujete destinaciju na koju ćete otputovati i znamenitosti koje ćete obići, setite se i malih moćnih FOREO gedžeta koji donose spa tretmane poput onih iz eksluzivnih salona, pružajući vašoj koži neophodnu negu.

Letnja beauty rutina

Stavljajući tehnologiju u službu lepote, FOREO kreirao je uređaje koji će vam omogućiti da postignete najzdraviji i najblistaviji ten, dok uživate u najtoplijim danima.
Za savršeno čisto lice i blistav ten ovog leta, izaberite LUNA 3 Plus aparat koji ima dvostruku funkciju – uklanja nečistoće sa lica i pruža dodatnu masažu u borbi protiv starenja kože. Zahvaljujući ovom beauty gedžetu vaša koža će biti savršeno čista, glatka i podmlađena.
Prikladan za sve tipove i starosti kože, LUNA 3 Plus “pametni” uređaj povezuje se sa vašim telefonom putem aplikacije Foreo For You, i omogućava odabir željenog intenziteta čišćenja, temperature, i nivoa mikrostruje, čime pruža personalizovanu negu prilagođenu baš vašoj koži.

FOREO je mislio i na one sa osetljivom kožom, i specijalno za njih kreirao LUNA 3 Plus For Sensitive Skin, čije mekane silikonske četkice omogućavaju besprekorno čišćenje i učvršćivanje lica i kod ovog tipa kože.
Savršeni švedski dizajn, male dimenzije i moćne funkcije, čine ovaj uređaj neizostavnim delom vaše letnje torbe. Ako želite čisto lice i blistav ten, izaberite FOREO za svog saputnika i podignite samopouzdanje.
Svog saveznika za savršenu letnju beauty rutinu, kao i ostale FOREO proizvode možete pronaći u Jasmin parfimerijama, kao i u online na jasmin.rs.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

FM42 MAGAZIN

On Key

Related Posts

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx? Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu