Search
Close this search box.

PLANIRATE DA PROVEDETE PRAZNIKE NA PLANINI? IZDVAJAMO 10 NAJBOLJIH ZIMSKIH KOMADA ZA OVU SEZONU

Novogodišnji praznici su pravo vreme da ostavite gužvu i žurbu iza sebe i zaputite se na vašu omiljenu planinu, gde ćete ceo dan skijati po snežnim obroncima ili uživati na zimskom suncu uz topli napitak.
Šta vam je potrebno za pravu zimsku idilu? Najbliži prijatelji i pažljivo spakovan kofer pun toplih, šik komada u kojima možete boraviti na snegu, ali i odmarati u nekom od stilizovanih kafića nakon skijanja.
Kvalitetna jakna je jedna od najvažnijih investicija kada je u pitanju odeća za niske temperature, zato je važno da pažljivo izaberete model koji najviše odgovara vašim potrebama i stilu.
U kolekcijama brendova Moose Knuckles i Woolrich nalaze se luksuzni modeli krojeni po meri najhladnijih dana, a želja da se stvore vanvremenski komadi koji izgledaju stilizovano i po najvećoj zimi dovela je do toga da ovi brendovi koriste samo najfinije materijale koji su otporni na vetar i vodu.

 

 

Woolrich muška jakna sa krznom Moose Knuckles ženska parka Woolrich ženska jakna sa kapuljačom Moose Knuckles siva muška parka

Nakon što ste izabrali jaknu koja će svakim štepom i perfektno osmišljenim detaljem pretvoriti se u statement komad vaše zimske kombinacije, ostaje još samo da pronađete savršene čizme za sneg.
Inuikki, Mou i Moon Boot ove zime predstavili su modele različitih stilova, oblika i boja, koji će izgledati odlično u baš svakom izdanju. Zahvaljujući raznolikoj ponudi, lako ćete izabrati tople, udobne i vodootporne čizme koje se uklapaju u vaš stil i budžet. Šljokice, vuneni detalji i ukrasi od krzna dovoljan su detalj koji će vaš zimski stajling učiniti upečatljivim.

Moon Boot crno-bele čizme Inuikki braon kožne Mou čizme sa zvezdicom Moon Boot braon duboke čizme Mou čizme od ovčije kože Inuikki crne čizme

Odabrane favorite iz kolekcije jesen/zima pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts