SEDMA DIMENZIJA BY IGOR JAGYCH

SEDMA DIMENZIJA BY IGOR JAGYCH

Modni kreator Igor Jagić prikazao je novu kolekciju za svoj autorski brend IGOR JAGYCH u četvrtak 23.12.2021. i to na jedan veoma nesvakidašnji način. Nove kreacije prikazao je u obliku modne izložbe sa primesama umetničkog performansa. Mesto događanja je bio hotel Zepter na Terazijama u Beogradu. Inspiracija za kolekciju koja nosi naziv SEDMA DIMENZIJA leži u spajanju mode i tehnologije jer kako kreator kaže to je budućnost. Ovaj veoma inovativan modni događaj podržala je kompanija Zepter. Modeli su pored kreacija inspirisanim futurističkom estetikom, veoma udobnim dizajnom  i svedenim krojevima po kojima je poznat ovaj kreator, nosili naočare Zepter Hyperlight Eyewear i MyION personalni pročišćivač vazduha oko vrata.

Dragan Kalabić, Duška Jovanić, Milica Laufer i Igor Jagić

Ovako kreator opisuje svoju kolekciju i poruku koju je hteo da pošalje:
“Dobrodošli u sedmu dimenziju. Ovde je sve drugačije, a nema ničeg novog. Realnost je poprimila neuobičajena pravila. Sve je različito a opet sve je zapravo isto. Sedma dimenzija će nam pokazati kako da ostanemo dosledni onda kada situacije oko nas izgledaju nerešivo, a prepreke skoro nepremostive. Energija sedme dimenzije ukazuje na to da ćemo zahvaljujući svim izazovima steći veće strpljenje, mudrost i dalje nastaviti snažnije.

Djordje Rašić

Pred Vama je sedam stajlinga koji su isto tako isti, a totalno drugačiji. Sedam raličitih života i ličnosti. Godine nisu važne kao ni fizička konstitucija i izgled. One (modeli) predstavljaju novu realnost u koju smo uplovili, konačno kao jedno. Koreografija oslikava dinamiku savremene žene, a realizovala je koreografkinja Jovana Ikonić koja je ujedno bila i model.

Tamara Bogunović

U sedmoj dimenziji povezanost sa sobom i drugima od krucijelne je važnosti. Ova nova dimenzija zna za važnost drugačije percepcije pogleda na svet oko sebe. Meni to odgovara jer i sam biram kako ću da doživim događaje oko sebe i zato stalno nosim “ružičaste naočare” koje život čine daleko lepšim nego što često ume da bude.

IGOR JAGYCH SEDMA DIMENZIJA

 

Sada već znate da je modna izložba i kolekcija za jesen zimu 20212022 ”Sedma dimenzija” nastala sa vizijom da proslavimo novu realnost koja je naizgled ista, a potpuno drugačija.
Promena je neminovna. A mi? Mi imamo jednostavan zadatak,  da se uskladimo sa njom.”

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts