Search
Close this search box.

Otvorena četvrta Jeordie’s radnja u Beogradu

Posle više od deceniju poslovanja u 4 zemlje regiona i 30 prodajnih objekata, poznati turski brend Jeordie’s otvorio je svoju šestu radnju u Srbiji. Osim na dobro poznatim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, brend prepoznatljiv po visokom kvalitetu muške odeće, savremenom i neprolaznom dizajnu, Beograđani od sada mogu da pronađu i u Ada Mall-u.
Otvaranju je prisustvovao i ambasador Republike Turske, Njegova ekselencija gospodin Hami Aksoy, koji je svečano presekao vrpcu nove Jeordie’s radnje. Među gostima se našao i popularni influenser Milan Maglov, koji je ovom prilikom pronašao i stajling za doček Nove godine.
Kao renomirani brend muške garderobe, Jeordie’s nastoji da kupcima ponudi visok kvalitet, inovativnost i vanvremensku modu od 2010. godine. Na tom putu tokom narednih godina, uspeli su da izgrade ime kao sinonim za visoku modu, kolekcije specifične za podneblja u kojima se brend plasira, neizmernu satisfakciju kupaca i sve to po principu “Misli globalno,radi lokalno”. Brend posluje kroz 6 radnji u Srbiji, 13 u Hrvatskoj, 10 u Bosni i Hercegovini i 1 poslovnicom u Sloveniji.
Jeordie’s. Jer muškarci zaslužuju da nose najbolje!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts