Nevena Božović potpuno bez šminke u novom spotu!

Nevena Božović Ivanović smimila je spot za pesmu “Lalala”, koji je ujedno najava njenog novog albuma. Osim upadljivo dobrim i zaraznim ritmom, već na prvo slušanje, mlada zvezda oduševljava i svojim stajlingom u spotu. Naime, skidajući sa sebe deo po deo kostima, ali i šminke, Nevena se počevši od glamuroznog izgleda sa početka spota, na samom kraju pojavljuje u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Prirodna lepota nije retkost, samo je retko viđamo, sakrila se u šumi neprirodnosti. Lepotu žene karakterišu i um i telo i duh. Lice je tu samo kao potpis ličnosti. Na to lice na koje danas mažemo svašta i ružimo se, treba pre svega ponovo staviti osmeh, a preko osmeha sve ostalo- ovim rečima temu spota objašnjava maestralni reditelj LjuBba, sa kojim se Nevena, i sama poznata po svojoj prirodnoj lepoti, odmah saglasila.

Ovo je prva pesma sa novog albuma koju prezentujem. Bržeg je ritma u odnosu na ostale, komponovao ju je sjajni Boris Krstajić na tekst Aleksandra Stevanovića. Spotom sam prezadovoljna, direktor fotografije je Igor Lazić. U ovom vizuelnom delu bavili smo se delikatnošću ženske lepote i borili se protiv komplikovanja. Lepa žena nije nužno ona lepo našminkana, već ona koja svoju lepotu nosi sa svim svojim pravim i krivim linijama.

Snimali smo u jako pozitivnoj amtmosferi sa ljudima koji se ne plaše i ne kriju iza nesigurnosti i zajedničkim naporima izneli u suštini jako jednostavnu ideju koja govori o kompleksnoj temi. Nikako se ne protivimo šminkanju, štavise – volimo! Ali smo malo okrenuli narativ i probali bez – i pogodite šta? Može se, objašnjavaju Nevena i LjuBba.

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts