Nevena Božović potpuno bez šminke u novom spotu!

Nevena Božović Ivanović smimila je spot za pesmu “Lalala”, koji je ujedno najava njenog novog albuma. Osim upadljivo dobrim i zaraznim ritmom, već na prvo slušanje, mlada zvezda oduševljava i svojim stajlingom u spotu. Naime, skidajući sa sebe deo po deo kostima, ali i šminke, Nevena se počevši od glamuroznog izgleda sa početka spota, na samom kraju pojavljuje u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Prirodna lepota nije retkost, samo je retko viđamo, sakrila se u šumi neprirodnosti. Lepotu žene karakterišu i um i telo i duh. Lice je tu samo kao potpis ličnosti. Na to lice na koje danas mažemo svašta i ružimo se, treba pre svega ponovo staviti osmeh, a preko osmeha sve ostalo- ovim rečima temu spota objašnjava maestralni reditelj LjuBba, sa kojim se Nevena, i sama poznata po svojoj prirodnoj lepoti, odmah saglasila.

Ovo je prva pesma sa novog albuma koju prezentujem. Bržeg je ritma u odnosu na ostale, komponovao ju je sjajni Boris Krstajić na tekst Aleksandra Stevanovića. Spotom sam prezadovoljna, direktor fotografije je Igor Lazić. U ovom vizuelnom delu bavili smo se delikatnošću ženske lepote i borili se protiv komplikovanja. Lepa žena nije nužno ona lepo našminkana, već ona koja svoju lepotu nosi sa svim svojim pravim i krivim linijama.

Snimali smo u jako pozitivnoj amtmosferi sa ljudima koji se ne plaše i ne kriju iza nesigurnosti i zajedničkim naporima izneli u suštini jako jednostavnu ideju koja govori o kompleksnoj temi. Nikako se ne protivimo šminkanju, štavise – volimo! Ali smo malo okrenuli narativ i probali bez – i pogodite šta? Može se, objašnjavaju Nevena i LjuBba.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts