Search
Close this search box.

NAOČARE SA SVETSKIH MODNIH PISTA OD SADA I U BEOGRADU

Najpoznatiji brendovi naočara poput Vivienne Westwood, Christian Lacroix, Ted Baker, Pepe Jeans … od sada su dostupni i u Beogradu, pravo sa ulica Njujorka, Londona i Pariza Mondottica Group, svetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji dioptrijskih okvira i sunčanih naočara, predstavila se domaćem tržištu ekskluzivnim događajem za partnere, modne znalce i medije.

Natasša Pejašinović i Brana Antović

U sofisticiranoj atmosferi Muse Event House vile, specijalni gost, gospodin Tony Pessok, CEO Mondottica grupe, koji je ovom prilikom došao iz Londona, predstavio je najnovije trendove za 2024, kroz portfolio svetski poznatih premium brendova poput: Vivienne Westwood, Christian Lacroix, Ted Baker, Pepe Jeans, Scotch & Soda, Hackett, Maje, Sandro, Benetton, AllSaints i druge koje ćete od sada viđati u ekskluzivnim beogradskim optikama.
Mondottica group svojim portfoliom fashion brendova donosi publici pravo osveženje, prenoseći urbani duh prepoznatljivog stila ulica Londona, Amsterdama i prefinjene mode Pariza.
Obraća se profesionalcima izgrađenog ličnog stila, nudeći im kvalitet i udobnost, ali i mlađim kreativcima – hrabrim i otvorenim za modni eksperiment kombinovanjem elegancije, savremenog stila, retro elemenata i ekscentričnosti kolekcija sa pozornice svetskih metropola.
Sasvim sigurno, Mondottica koncept slavi negovanje individualnog stila, lični pečat i otvorenost ka svetskoj modnoj sceni.

Nataša Pejašinović

Mondottica dizajnirane naočare nalaze se u preko 80 zemalja i predstavništvima u Londonu, Parizu, Milanu, Barseloni, Tokiju, Hong Kong-u, Delhiju, Njujorku, Sidneju, a od sada – i u Beogradu.
“Kao ekskluzivni zastupnik širokog spektra vrhunskih modnih brendova poput: Anna Sui, Cath Kidston, Christian Lacroix, Hackett London, Joules, Karen Millen, Maje, Pepe Jeans, Sandro, Scotch & Soda, Ted Baker, United Colors of Benetton i Vivienne Westwood nalazimo put do najrazličitijih kupaca kojima je zajedničko jedno – briga o svom zdravlju i autentičan stil koji pleni,” ističe Pessok.
Fokus na zdravlje i održivost
U današnje vreme, korišćenje najkvalitetnijih stakala i naočara nije luksuz, već istinska potreba.
Vreme koje provodimo pred ekranom iz godine u godinu se na žalost povećava. Pored rada na kompjuteru u kancelariji, koji je u proseku 6 sati, od ekrana se ne odvajamo i u večenjim časovima, čime dolazimo i do 10 sati “druženja” sa ekranom, među urbanom populacijom.
“Zdravlje naših očiju nikada nije bilo pred većim izazovom, a mi smo tu da ponudimo najbolje rešenje za savremene probleme čoveka koji živi u eri digitalizacije”, istakao je Pessok.
“Pored dizajna, elegancije i sofisticirane izrade, u suštini brenda Mondotica je održivi razvoj i korišćenje obnovljivih materijala u svojoj izradi poput Acetat renew.
Tu se naročito izdvaja brend Vivienne Westwood koji kompanija zastupa, a koji je prvi u potpunosti održiv brend, čija je cela kolekcija sačinjena od reciklirajućih materijala, a ne samo jedna linija na šta smo veoma ponosni”, istakao je Artem Yukhnovskiy, CEO Mondottica, Srbija.
Kompanija je ponosni učesnik globanih društveno odgovornih inicijativa, pa je tako i nedavno učestvovala u projektu “Mission For Vision” u kome je donirala skoro 700 optičarskih ramova zemljama u Africi koje nemaju pristup ovoj vrsti zdravstvene nege.
Montottica postavlja Beograd kao hot spot destinaciju u globalnoj modnoj industriji, kao jedini globalni proizvođač u  industriji optičarskih proizvoda, koji otvara vrata kupcima u Srbiji, bez ikakvih posrednika.
Za više informacija posetite link.

Pronađi okvir koji odgovara tvom stilu

Christian Lacroix’s
Brend sa stavom i glasom koji upozorava na čovekov negativan uticaj koji ima na životnu sredinu preteranom potrošnjom. Apeluje da kupujemo manje, ali kvalitetnije.
Lacroix stil je jedinstven, uzbudljiv, živopisan, barokni, a vremenom su ga kroz 22-ogodišnju tradiciju ovog brenda prisvojile brojne svetske zvezde i modni urednici
Pepe Jeans London
Besprekorno funkcionala dizajn, savremene završne obrade.
Mladalački razigran i fleksibilan brend koji nudi višestruke modele, koji vasem izgledu donose dozu zabave i bez sumnje privlače pažnju.

Sandro
Pristupačni luksuz Pariza, donosi rafiniranost i raznolikost grada iz kojeg potiče. Savremeni dizajn za muškarce i žene sa prstohvatom vintage stila koji vam daju vanvremenski izgled.


Maje
Brend koji ističe vašu ženstvenost i donosi suptilan glamur.
Sa primesama grandž stila 90-tih, Maje ističe autentičnost savremene, urbane žene sa gradskog asfalta, naglašavajući da se rafiniranost ne postiže samo odevanjem.
Oblik je istovremeno klasičan i smart i podstiče nas da ispoljimo sopstveni stil.


Hackett
Brend Hackett, pokreklom sa čuvenog Portobela roud-a u Londonu, nastao je sada već davne 1979. godine i predstavlja bastion britanskog stila, rafiniranosti i elegancije.
Ovaj jedinstveni brend je savršen spoj za muškarce koji očekuju kvalitet i odišu stilom savremenog britanskog džentlmena. Brend se može naći u dve linije – premium Hackett Bespoke i ležerniji Hackett London.

Ted Baker
Najnovija Ted Baker kolekcija donosi neodoljiv uragan oblika, boja, modela i dezena kako za žene, tako i za muškarce.
Ostajući dosledni svom kvalitetu, izuzetnom osetljivošću za detalje, prepoznatljiv Ted Baker dizajn je sada dobio nekonvencionalni zaokret, zadržavajući prepoznatljiv stil, prigodan za sve sezone i sva vremena.


Scotch & Soda’s
Nalazeći inspiraciju u Amsterdamu, rodnom gradu Scotch & Soda Brenda, nova kolekcija je zasnovana na nepresušnoj radosti i optimizmu kultnih cvetnih motiva povezanih sa Holandijom.
Okrećući se prirodi kao večitoj inspiraciji, nova kolekcija Scotch & Soda je oda novim počecima i večnoj ljubavi.
Briga o detaljima, ostavlja dovoljno prostora svakome ko ponese neki od njihovih modela, da u njih utisne sopstvenu ličnost.


Ikona britanske visoke mode – Vivienne Westwood
Viviene Westwood modnim dizajnom kreće da se bavi 1971. u Londonu, a već do kraja 70-tih postala je simbol britanske avangarde – lansirajući punk rock look.
Vivienne Westwood je jedan od poslednjih globalnih nezavisnih brendova koji podižu svest i apeluju na zaštitu životne sredine od preterane kupovine i hiper-konzumacije, pozivajući da se kupuje kvalitetnije, a manje.
Kolekcija Vivienne Vestvood tretira okvire naočara kao pozorišnu scenu, prevazilazeći formu i funkciju, a naglašavajući stil.
Ova raznovrsna kolekcija sadrži prepoznatljive note ove dizajnerske kuće, britku reminiscencija prošlosti, ali uz neizbežan slobodan pristup dizajnu, koji ruši sve standarde i pravila, a koji je postao Vestvudov zaštitni znak.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts