Search
Close this search box.

SEVERINA FASHION INSPO: Omiljeni DIESEL komadi regionalne zvezde

SEVERINA FASHION INSPO: Omiljeni DIESEL komadi regionalne zvezde

Kada bismo morali da izdvojimo jednu osobu u regionu koja jednostavno nikada ne greši kada je moda u pitanju, na vrhu liste našla bi se poznata hrvatska pevačica Severina.

Od samog početka karijere privlači pažnju ne samo vanvremenskim hitovima, već i autentičnim modnim izborima. Poput kameleona, hrabro nosi različite modne stilove i spaja nespojivo, a njene modne kombinacije često su inspiracija mnogim damama.

Koji je recept njenog autentičnog modnog stila? Uz „oštro“ oko za estetiku i nesumnjivu harizmu, tajna leži i u činjenici da Severina nikada nije robovala trendovima – naprotiv, često je bila njihova preteča, čime je dobila status modne ikone.

Sudeći po fotografijama koje poznata pevačica objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama, odevni komadi italijanskog modnog brenda Diesel važan su deo njenog garderobera.

Prozračnu pletenu haljinu u plavim nijansama, koja je nesumnjivo vodeći trend kada je u pitanju aktuelna sezona, prošetala je na setu tokom snimanja jednog od novih spotova.

Crvenu mini haljinu sa istaknutim logotipom iskombinovala je sa Diesel military čizmama i teksas jaknom, čime je kreirala idealan outfit za svoj muzički performans.

Link do Instagram objave (embed)

Aktuelna kolekcija je dostupna u Diesel prodavnicama u šoping centrima Galerija i Ušće u Beogradu i Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Svoje favorite pronađite i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts