Lyle & Scott pruža podršku amaterskom fudbalu: Otvorene prijave za besplatne dresove

Britanski premijum lifestyle brend Lyle & Scott pokreće najveću globalnu kampanju od svog osnivanja nazvanu „Kits For Clubs“, kojom odaje počast svojoj istorijskoj povezanosti sa fudbalom.

Lyle&Scott će kroz sedmocifrenu investiciju u kampanju obezbediti besplatne, posebno dizajnirane fudbalske dresove za amaterske timove i male klubove širom sveta, obuhvatajući tako na desetine hiljada sportista.

Svestan da je jaz u finansiranju između amaterskog i profesionalnog fudbala sve veći iz sezone u sezonu, brend će podržati male, lokalne timove koji se suočavaju s finansijskim poteškoćama.

Bez obzira na to da li imaju 5, 7 ili 11 igrača, klubovi se mogu prijaviti popunjavanjem kratkog onlajn obrasca na sajtu kitsforclubs.lyleandscott.com

Stručni žiri će zatim odabrati klubove koji će dobiti besplatne Lyle & Scott fudbalske dresove za predstojeću sezonu.

Dresove je osmislio kreativni tim brenda, kombinujući njegovo 149-godišnje nasleđe i ljubav prema modi, fudbalu i sportskoj odeći.

Timovi će moći da izaberu svoj omiljeni dres iz ponuđenog asortimana koji obuhvata karirani dezen „argyle“ ili šaru inspirisanu oblikom čička za one koji vole upečatljivi izgled, ali i klasičnije dizajne za ljubitelje svedenijeg sportskog stila.

Svi kompleti će biti ručno dovršeni u škotskom gradu Hawick, u kom se nalazi sedište brenda, uz prilagođavanje grba svakog kluba i pojedinačnih brojeva igrača. Za novoosnovane timove koji nemaju svoj grb, Lyle & Scott će se dodatno potruditi i zajedno sa njima dizajnirati autentičnu oznaku kluba.

 

Odnosi sa odabranim klubovima će se negovati, a njihove povratne informacije o proizvodima koristiće se za dalji razvoj asortimana proizvoda u predstojećim sezonama.

“Jako sam ponosan na ovu inicijativu jer iz prve ruke znam koliko je teško finansirati i podržati amaterski sport. Fudbal je univerzalni jezik sveta i važan deo 149-godišnje istorije kompanije Lyle & Scott. Od stadiona do terena, naš zlatni orao prepoznat je širom sveta.

Inicijativa „Kits for Clubs“ poštedeće amaterski fudbal nekih finansijskih obaveza tako što će ponuditi besplatne dresove timovima širom sveta. I ne samo to, već će i nošenje dresa podstaći osećaj zajedništva i pripadnosti među sportistima“, istakao je Ben Gan, direktor brendova i marketinga kompanije Lyle & Scott.

Lyle & Scott će razvijati kampanju „Kits for Clubs“ tokom naredne decenije, doprinoseći finansiranju i infrastrukturi koja je potrebna za razvoj amaterskog fudbala. Prijave za dresove se mogu izvršiti putem linka https://kitsforclubs.lyleandscott.com od 18. jula 2023. godine.

Lyle & Scott pruža podršku amaterskom fudbalu: Otvorene prijave za besplatne dresove od 18. jula 2023. godine.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.