Matishi devojke: Dizajniranje nekada bude jednostavno i brzo, a nekada zahteva mnogo vremena

FM42: Ko stoji iza Matishi brenda?
Iza brenda Matishi stoje dve sestre i jedna kuma koje su udružile svoje ideje, kreativnost i različitosti kako bi stvorile nešto što će nositi svojevrstan pečat svake od nas. S obzirom na to da na sličan način razmišljamo o modi kao sastavnom delu stila života, vrlo lako dolazimo do kompromisa kada donosimo odluke u vezi sa našim brendom.

FM42: Kako izgleda proces proizvodnje?
Proces proizvodnje počinje osmišljavanjem dizajna kostima. Dizajniranje nekada bude jednostavno i brzo, a nekada zahteva mnogo vremena i konsultacija sa našim saradnicima kako bismo naše fantazije stavile najpre na papir te konačno pretvorile u dobar kroj, koji je osnova za izradu kvalitetnog i udobnog modela. Svaka faza podrazumeva i nekoliko proba čiji broj varira najviše u zavisnosti od složenosti kroja. Pored svega navedenog dosta vremena ulažemo u pronalaženje i testiranje materijala kako bismo izabrale one najkvalitetnije.

FM42: Kome je namenjena vaša linija kupaćih kostima?
Naša linija kupaćih kostima je namenjena devojkama koje vole sveden dizajn i boje, koje žele da se u kostimu osećaju udobno i nesputano, a sve to uz dozu ženstvenosti koja je dovoljno upadljiva ali ne i nametljiva. To bi zapravo bio kratak opis Matishi brenda ali svakako da različite devojke kupuju naše kostime i nose ih u svom stilu čineći ih na taj način drugačijim. Fotografije kostima koje nam kupci šalju su nam nepresušna inspiracija jer tek tada shvatamo kako neki model kostima zaista “živi” i taj osećaj je jako lep i podsticajan.

FM42: Gde možemo da se više informišemo o brendu i prodajnim mestima?
O našim kupaćim kostimima se možete informisati na našoj zvaničnoj stranici na Instagramu @matishiwear preko koje možete i naručiti modele, a osim toga modeli su dostupni za kupovinu i u radnji Fond koja se nalazi u ulici Mihizova 11 na Dorćolu u Beogradu.

FM42: Vaša poruka za čitaoce FM42 Magazina.
Čuvajte sebe i druge, prigrlite sunce i leto uprkos okolnostima i okupajte se u omiljenom kupaćem kostimu negde blizu ili negde daleko važno je samo da ste u dobrom društvu. Veliki pozdrav od Matishi tima!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

FM42 MAGAZIN

On Key

Related Posts

Meet the artist Daria Spühler

We have a great honor to present to you  photographer Daria Spühler, one of the selected participants of open call “First Date”. This is her

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx? Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu