Matishi devojke: Dizajniranje nekada bude jednostavno i brzo, a nekada zahteva mnogo vremena

FM42: Ko stoji iza Matishi brenda?
Iza brenda Matishi stoje dve sestre i jedna kuma koje su udružile svoje ideje, kreativnost i različitosti kako bi stvorile nešto što će nositi svojevrstan pečat svake od nas. S obzirom na to da na sličan način razmišljamo o modi kao sastavnom delu stila života, vrlo lako dolazimo do kompromisa kada donosimo odluke u vezi sa našim brendom.

FM42: Kako izgleda proces proizvodnje?
Proces proizvodnje počinje osmišljavanjem dizajna kostima. Dizajniranje nekada bude jednostavno i brzo, a nekada zahteva mnogo vremena i konsultacija sa našim saradnicima kako bismo naše fantazije stavile najpre na papir te konačno pretvorile u dobar kroj, koji je osnova za izradu kvalitetnog i udobnog modela. Svaka faza podrazumeva i nekoliko proba čiji broj varira najviše u zavisnosti od složenosti kroja. Pored svega navedenog dosta vremena ulažemo u pronalaženje i testiranje materijala kako bismo izabrale one najkvalitetnije.

FM42: Kome je namenjena vaša linija kupaćih kostima?
Naša linija kupaćih kostima je namenjena devojkama koje vole sveden dizajn i boje, koje žele da se u kostimu osećaju udobno i nesputano, a sve to uz dozu ženstvenosti koja je dovoljno upadljiva ali ne i nametljiva. To bi zapravo bio kratak opis Matishi brenda ali svakako da različite devojke kupuju naše kostime i nose ih u svom stilu čineći ih na taj način drugačijim. Fotografije kostima koje nam kupci šalju su nam nepresušna inspiracija jer tek tada shvatamo kako neki model kostima zaista “živi” i taj osećaj je jako lep i podsticajan.

FM42: Gde možemo da se više informišemo o brendu i prodajnim mestima?
O našim kupaćim kostimima se možete informisati na našoj zvaničnoj stranici na Instagramu @matishiwear preko koje možete i naručiti modele, a osim toga modeli su dostupni za kupovinu i u radnji Fond koja se nalazi u ulici Mihizova 11 na Dorćolu u Beogradu.

FM42: Vaša poruka za čitaoce FM42 Magazina.
Čuvajte sebe i druge, prigrlite sunce i leto uprkos okolnostima i okupajte se u omiljenom kupaćem kostimu negde blizu ili negde daleko važno je samo da ste u dobrom društvu. Veliki pozdrav od Matishi tima!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts