Dunja Jovanić: “Nikada ne prestajem da razmišljam i grizem uvek jako, jer ovaj posao strašno volim i uživam u njemu”

FM42: Kako sada izgleda jedan radni dan Dunje Jovanić?
Moji dani su uglavnom isti bez obzira na to da li je radni dan ili vikend u pitanju. Ustajem rano i idem u teretanu. Po povratku kući sam za računarom i odrađujem onaj malo ”dosadniji” administrativni deo posla, odgovaram na razne ponude, radimo na planiranju sadržaja za moj Youtube i Instagram. Nakon toga ili snimam video za sebe i svoje mreže, ili idem na snimanja ako imam dogovorene kampanje za klijente. Naravno, između svega ovoga, trudim se da svaki slobodan trenutak provodim sa mojom kucom Bejbi koju obožavam.

FM42: Odakle crpiš inspiraciju za posao kojim se baviš?
Smešna stvar je što ni ja ni ljudi koji rade sa mnom, ne znaju odakle meni sve te ideje. Činjenica je da moj mozak nikad ne prestaje da radi. Nekad mi se desi da 5 minuta pre nego što zaspim, osmislim neke interesantne stvari za buduće projekte ili one postojeće kada shvatim šta možemo da promenimo da dobijemo mnogo bolji rezultat. Nikada ne prestajem da razmišljam i grizem uvek jako, jer ovaj posao strašno volim i uživam u njemu, Verujem da svi koje me prate to i osećaju.

FM42: Da li imaš omiljeni make up look?
Moj omiljeni make up look je nude look. To je nešto što može da se kombinuje uz dnevne i večernje outfite. Highlighter i bronzer pomešani na očima, dobar ten i kombinacija nude karmina su moj zaštitni znak.

FM42: Opši nam tvoj stil oblačenja.
Moj stil dosta varira. U neku ruku zavisi od trendova, trenutne frizure i boje kose koju imam. Uvek sam negde između tomboy devojke i sexy devojke. Ja to kombinujem na neki svoj način. Možete me videti kako ulazim u stan u elegantnoj haljini a izlazim za dva minuta neprepoznatljiva u oversized dukserici i trenerkama.

FM42: Da li je vežbanje deo tvoje svakodnevice?
Vežbanje je uvek bilo deo moje svakodnevice. Vežbam poslednjih 6 godina konstantno, ali se dešavalo ranije da zbog posla ne stižem na treninge. Zato sam promenila rutinu pa sada treniram rano ujutru, kako bih ostatak dana imala na raspolaganju za snimanja, sastanke i ostala dešavanja.

FM42: Kakvi su ti dalji planovi?
Imam želju da se u narednih par godina ”penzionišem” kako ja to u šali kažem, da zasnujem porodicu. Međutim, volela bih da ostanem iza kamere i deo ovog posla. Ne bih još ništa detaljnije otkrivala, svakako ćete imati prilike da vidite.

FM42: Poruka za čitaoce FM42 magazina.
Pozdravila bih sve čitaoce vašeg magazina i poručila im da ne zaborave na sebe i male stvari koje ih čine srećnim i pored brzog i stresnog života kakav danas svi živimo. Neka se potrude da ugode sebi, da odu u šetnju, izvedu prijateljicu na sladoled, pogledaju neku dobru seriju ili film. To baš ume da osveži i napuni telo pozitivnom energijom.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts