LIU JO BLUE DENIM – Inspirisani Lanom Del Rey i Madoninim glumačkim počecima

LIU JO BLUE DENIM za jesen/zimu 2018

Inspirisani Lanom del Rey i Madoninim glumačkim počecima

Plavi denim i bela majica…Prvi uspesi Lane Del Rey povezani su sa ovom odevnom kombinacijom: zapravo, plavim džinsom. To je priča o ljubavi… Počinje kada žena pronađe model koji u potpunosti odgovara njenoj silueti, naglašava njenu ženstvenost, udoban je, jednom rečju perfektan.

Džins je oduvek u centru pažnje Liu Jo Blue Denim kolekcija. Za sezonu jesen-zima 2018. brend pronalazi inspiraciju u modi 80-ih. Kolekcija za dame prožeta je gliterom, šljokicama I izbledelim detaljima.

Obuci se da impresioniraš, poruka je Liu Jo brenda.

Kolekcija je upotpunjena farmerkama sa visokim strukom pod nazivom “New Mom”, nalik onim koje su se nosile 80-ih. Kultni odevni predmet tog doba danas je “must have”. Šljašteći detalji su neizostavni: cirkoni, šljokice, kristalne cvetne perlice krase svaki model. Baš kao što je Madonna nosila u filmu “Očajnički tražeći Suzan”.

Model “Ghetty” sa šljokičavim linijama na bočnim stranama simbol je ovog trenda.

Popularan je i “Split” model sa čipkom i šlicevima, a idealno se kombinuje sa animal printovima ili veštačkom kožom.

“Microflair” džins sadrži aplikacije na poleđini, dok je model “Fabulous” prepoznatljiv po iscepanim kolenima i pletenim detaljima.

Jakne takođe prate ovaj trend. Ukrašene su čipkom, nitnama i perjem. Eko koža i bouclé koriste se kao postava jakne, a dugmad je u obliku dragulja.

 I, na kraju, “Amazing Fit” model je, u stvari, unapređeni legendarni Bottom Up džins dizajniran 2008. Sledeće zime Liu Jo nastavlja evoluciju korišćenjem svetlijeg denima u plavim i sivim tonovima. “Divine” i “Monroe” džins sadržaće na kolenima cvetne aplikacije napravljene od crnih cirkona ili šljokica.

Odabrani modeli kolekcije BLUE DENIM za sezonu jesen/zima 2018 dostupni su prodavnici LIU JO u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao I multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts