Ekskluzivno predstavljena kolekcijaMOSCHINO [TV] H&M

Ekskluzivno predstavljena kolekcijaMOSCHINO [TV] H&M

Dugo očekivana kolekcija MOSCHINO [TV] H&M konačno stiže u Srbiju i u našu prestonicu donosi ulični stil devedesetih godina upakovan u maštu glavnog dizajnera brenda MOSCHINO, Džeremija Skota. Veliki broj poznatih ličnosti i VIP zvanica poput, Senide, Nikolije, Relje, Mirke Vasiljevic, Ane Stanić, kao i mnogih drugih, okupio se u autentičnom prostoru bivše fabrike tekstila na Dorćolu, gde su imali priliku da među prvima vide i kupe komade iz ove kolekcije. Kako su originalnost i jedinstveni modni izraz glavni atributi ove kolaboracije, njena zaštitna lica su muzička zvezda, Jelena Karleuša i Slobodan Veljković Cobi, producent i reper.

Duška Jovanić

“Dobro je poznato da je Moschino jedan od mojih omiljenih brendova tako da sam zaista bila presrećna kada sam čula za ovu saradnju sa H&M-om. MOSCHINO [TV] H&M kolekcija je, kao što možete da vidite, izvanredna, odiše smelošću, moćna je i itekako se pronalazim u Džeremijevoj viziji stila. Uopšte se ne osećam kao zaštitno lice već kao inspiracija, jer svaki komad kao da je pravljen baš za mene! Kombinacija koju večeras nosim odražava ono što ja i jesam i iza čega čvrsto stojim“, izjavila Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša

Džeremi Skot, aktuelni dizajner kuće MOSCHINO, uspeo je da na trenutak vrati vreme i da kožnim i zlatnim motivima, ponovo probudi stritvajb 90ih i pop-glamur uz dosta svetlucavih i provokativnih detalja koji su atributi nove MOSCHINO [TV] H&M kolekcije.

Ana Stanic

“Već neko vreme pratim Džeremija i dopada mi se to što radi. Uvek je inovativan i puno pažnje posvećuje detaljima, pa ni ova kolekcija nije izuzetak. Muzika koju ja radim je moderna i smela kao i estetika koja prati MOSCHINO [TV] H&M kolekciju koja se savršeno poklapa sa mojim viđenjem mode u 21. veku. Ono što se meni najviše dopada je to što u ovoj kolekciji ima komada koji su veoma udobni i nosivi, a meni je to najvažnije“, rekao je Cobi.

Coby

Ekskluzivna MOSCHINO [TV] H&M kolekcija, biće u prodaji od 8. novembra u H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici.

Sara Jo
Tamara Paunovic
Nikolija I Relja
Mirka Vasiljevic
Danijela Dimitrovska
Katarina Grujic
Jelena Karleuša
Zipa Joma
Marko I Marija Djurovski
Danilo Drobnjak, Jelena Karleuša I Zoran Birtasevic
Nikolija, Senidah & JK
Modni filozof Filip Maksimovic
Slobodan Coby Veljkovic

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u