Search
Close this search box.

Zvezdano veče Fashion Weeka!

Treće veče 44. Beogradske nedelje mode otvorila je revija linije “Deconstructed” by Atelier Igor Todorović. Ovo je kolekcija sa potpuno novim pristupom formi i istraživanju tkanina i kao takva namenjena je komunikaciji sa modnom publikom koja traži aktivno, inovativno i zanimljivo učešće u modnoj sezoni.  “Deconstructed” je linija koja iznova inovira i primenjuje tkanine i trend, detalje i modne predloge . U ovoj kolekciji postoje savremeni tehnološki materijali poput neoprena, ali i vune, viskoze i specijalno dorađenih tkanina. Delovi kolekcije izrađeni su i od čiste svile i u detaljima brižljivo prostudirani kako u dekoru tako i u formi i na taj način se vezuju za estetiku koju Atelier Igor Todorovic neguje u svom modnom potpisu. Kolekcija “Deconstructed” jasno poručuje da trendove dekonstruišete i prilagodite sebi i svom stilu života.

Na reviji Faktory by Boško osetila se svežina i buntovnički duh, a avangardni odevni predmeti koje je publika imala priliku da vidi, namenjeni su prvenstveno devojkama i mladićima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksepil i autentičnost. Casual kombinacije i poigravanje bojama čine najnoviju kolekciju veoma atraktivnom, bez težnje za pukom komercijalizacijom. Kreator je i ovoga puta vođen idejom da je moda naša komparativna vrednost u odnosu na druge, pa tako njegove modele karakteriše street style, animal printa i casual chic. Kako je već i naviknuta Boškova publika, on je i ovaj put priredio šou, tokom ove revije pistom su prošetale i Aleksandra Jeftanović  i Mirjana Jestrović sa decom u Boškovim modelima.

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne. Svi odevni komadi su made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike. Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou. Bogatu modnu kolekciju, namenjenu muškarcima i ženama, neizostavno je pratio umetnički performans u kojem je Goca Tržan hodala pistom u belom odelu iz kolekcije i pevala svoj čuveni hit Haljina, dok su je pratili manekeni.

Uz sjajne modele veče je obeležilo i prisustvo brojnih javnih ličnosti.

Autir Fotografija Đorđe Tomić

Atelier Igor Todorović
Atelier Igor Todorović
Atelier Igor Todorović
Atelier Igor Todorović
Faktory by Boško
Faktory by Bosko
Faktory by Bosko
Faktory by Bosko
Faktory by Boško
Masrtini Vesto by Boško
Masrtini Vesto by Boško
Masrtini Vesto by Boško
Masrtini Vesto by Boško
Masrtini Vesto by Boško
Masrtini Vesto by Boško & Goca Tržan
Masrtini Vesto by Boško
Martini Vesto by Bosko
Luna Lu
Goran i Jovana Trivan
Veljko Kuzmanović i Verica Rakočević
Tamara Paunović

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts