Search
Close this search box.

Ivana Ilić Pavlović: Kada sam otvarala HOB House of Beauty, prioritet mi je bio da se sve frizerske i kozmetičke usluge mogu uraditi na jednom mestu

FM42:  HOB House of Beauty je pored salona i edukativni centar. Šta vas je inspirisalo da se bavite ovim poslom?
Što se tiče salona, inspiracija leži u radu moje majke. Ona je godinama bila u svetu kozmetike i estetike, i od nje sam naučila da je strast glavni pokretač biznisa i da posao, zapravo, može i treba biti zadovoljstvo.

Ivana Ilić Pavlović

Kada sam otvarala HOB House of Beauty, prioritet mi je bio da se sve frizerske i kozmetičke usluge mogu uraditi na jednom mestu. Osim kvalitetnih usluga, želela sam da pružim mladima, ali i svima koji sebe vide u beauty svetu, priliku da uče od najvećih majstora, da se usavršavaju i napreduju. Tako se razvila ideja da HOB bude estetsko-edukativni centar. Danas je HOB mesto za svaku ženu koja želi, bar na trenutak, da se oseti kao kraljica. Ceo HOB tim je zadužen za taj kraljevski tretman.

FM42: Nega kose je jako važna, vaš salon je generalni zastupnik za brazilski brend preparata za kosu. Kome su namenjeni preparati?
Kada se prvi put ukazala prilika da HOB postane generalni zastupnik Robson Peluquero brenda preparata za kosu, ponovo sam krenula od sebe. Već dosta dugo sam plavuša i dosadilo mi je da biram između kvaliteta i boje kose. Želela sam i jedno i drugo. Ovim preparatima sam to dobila i ja, a i sve plavuše. Robson Peluquero se ne bazira samo na nezi kose, već i na koloru. Dakle, sada postoje i savršene plave i zdrave kose. Robson Peluquero preparati su namenjeni svima koji žele da njihova kosa bude, pre svega, zdrava, sjajna i blistava, a u isto vreme, i savršene boje.

FM42: Da li možemo da ih koristimo i u kućnim uslovima?
Kućna nega je od presudne važnosti, tako da postoji i Robson Peluquero linija za kućnu negu. Osim setova tonera koji će održavati boju dobijenu u salonu, postoje i setovi tretmana za oporavak, za hidrataciju, i svakodnevnu upotrebu kod kuće. Svakom klijentu preporučujemo setove za kućnu negu da bi efekat dobijen u profesionalnim uslovima u salonu trajao što duže i da česti odlasci kod frizera ne bi bili potrebni.

FM42: Vaša preporuka za oporavak kose.
Postoji mnogo vrsta oštećenja kose, samim tim, u Robson Peluquero liniji tretmana postoji mnogo preparata. Svaki preparat deluje na različito oštećenje. Ipak, najteže se “leči” oštećenje središnjeg dela dlake, tj. korteksa. Kada je “srce dlake” oštećeno, kosa počinje da se razvlači kao žvaka, zatim krene da se kida, i na kraju dolazi do takozvanog hemijskog šišanja. Srećom, imamo rešenje. CCRP tretman za oporavak ekstremno oštećene kose fokusira se direktno na središnji deo dlake i regeneriše ga. Efekti ovog tretmana su vidljivi odmah. Dakle, kada su u pitanju ekstremna hemijska oštećenja, moja preporuka je uvek CCRP tretman. Ukoliko je kosa samo dehidrirana, suva i bez sjaja, biramo B.T.X ili Hamamelis tretman. Robson Peluquero i HOB imaju rešenje za svako oštećenje kose, bilo ono dubinsko ili površinsko.

FM42: Gde možemo da saznamo više o Robson Pelequero i vašem salonu?
Kako živimo u eri digitlnih medija, najviše informacija o salonu, našem radu i brendu možete dobiti na našim Instagram stranicama @hob_belgrade i @robsonpeluquero_serbia, kao i na našem sajtu www.hobbelgrade.com. Ipak, preporučujemo svima da dođu u naš salon u Zahumskoj ulici i uživo se informišu o svemu što ih interesuje. Salon je otvoren svakoga dana od 8 do 20 časova. Čekamo vas!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts