Intervju: FashionMag42 vam predstavlja Svetlanu Popović

FM42: Kada ste odlučili da dizajnirate nakit?
Lana S je ovu priču započela na poslednjoj godini studija Instituta za umentost na Baliju u Indoneziji za vreme njenog 7 godišnjeg boravka na ovom prelepom ostrvu. Motivisana mnogobrojnim umetnicima što lokalnim i svetskim kreativna ideja je tinjala a dobila oblik u Beogradu juna 2022 kada je I započet ovaj brend
.

FM42: U čemu pronalazite inspiraciju?
Inspiraciju pronalazim u bojama prirode, godišnjih doba, plesu, muzici, inspirativnim istorijskim ličostima, ali i u sasvim običnim svakidašnjim stvarima koje baš takve kakve jesu čine ovaj svet posebnim…

FM42: Koje materijale najviše koristite za izradu nakita?
Materijali koje koristim su najfinija pozlata, nerdjajuci čelik, poludrago kamenje i polimerna glina. Lana S ima nekoliko različitih kolekcija, svaka kolekcija ima neku posebnu celinu i priču iza sebe, pa možete vrlo lako napraviti svoju jedinstvenu kolekciju nakita, izborom koji vas najviše privlači.


FM42: Kome je namenjen i gde možemo da saznamo više o brendu?
Namenjen je sofisticiranoj ženi posebne harizme, koja intrigira i koja se ne boji da istakne snagu svog karaktera. Više o brendu možete saznati na IG LanaS.SoulfulJewelry.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.