Guess komadi za upečatljivi jesenji outfit

Nastala kombinacijom stila devedesetih i savremenih trendova, nova kolekcija čuvenog američkog brenda naglašava ženstvenost i eleganciju kojom odiše istinska Guess žena. Ženskom kolekcijom dominiraju glamurozni komadi koji su savršeno upotpunjeni efektnim, šik aksesoarima i visokim potpeticama u neutralnim nijansama.

satenska mini haljina kožna torbica braon logo salonke plisirana crna haljina torbica sa lancima kožne crne salonke ciklama midi haljina ciklama torba špicaste bež salonke

Fuzija suptilne zavodljivosti i krojeva koji prate liniju tela uočljiva je u vanvremenskim jeans modelima, osmišljenim tako da zadovolje i najzahtevnije kriterijume. U zavisnosti od toga da li birate da ih kombinujete sa udobnim logo majicama ili ste odlučili da ih ponesete uz sexy košulju – imaćete upečatljiv outfit i za dnevne i za večernje varijante.

 

plave ženske farmerke svetlucava košulja logo farmerke bela košulja crne farmerke bež logo majica

 

Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnicama Guess u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts