Search
Close this search box.

Hana Rudež oživela duh Katarine Kosače na jedan dan u centru Milana!

Hana Rudež mlada dizajnerka iz Bosne I Hercegovine 2019. pokrenula je svoj dizajnerski  brend pod naslovom Monier Atelier. Svoju prvu  kolekciju prikazala 2000.g. Sarađuje sa poznatim umetnicima, radi kostime za njihove spotove.

Hana je završila studije vizualne komunikacije na IUS i trenutno je na masteru iz marketinga na istom fakultetu. Svoj dizajnerski rad zasniva na ljubavi prema umetnosti, a posebni slikarstvu.

2022.  dobija poziv od  Josipa Grabovca jedne od čelinih osoba Emerging Talent Milano koji je ujedno i jedina osoba koja brine za talente celog Balkana, koji istim daje mogućnost da se predstave u prestolnici mode Milano. Josipov rad svi pratimo uredno kao i sve brendove koje je do sada odveo van Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.  Napomenimo isto tako da je iza Josipa trenutno 27 brendova koji su mu danas postala druga porodica kako iz drzava koje smo pomenuli tako iz Chicaga , Brazila,  Italije, Lima Peru, Francuske…

Photo Credit: Emerging Talent MIlano

Hanina kolekcija je dobila velike ovacije na svojoj prvoj reviji u prepunoj Palazzo Visconti kao i svoje prve fanove koje možemo već videti u njeinim kreacijama , ističemo Lolu Ponce svetsku umetnicu poznatiju kao pjevačicu ” pobednicu  slavnog Italijanskog Sanrema,  kao i glavnu ulogu  Notre Dame de Paris.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts