Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja LT Imperiet

FM42: Kada ste odlučili da se bavite modnim dizajnom?
Oduvek sam se bavila kreativnim poslovima, kreirala i stvarala, to je bilo deo mene. Modni dizajn je došao u mojim ranim tridesetim poslednji od svih kreativnosti ali opet u pravo vreme i onda kada je trebao da se desi. Ideja se rodila u periodu dok sam živela u inostranstvu , želja da se bavim modnim dizajnom me je vratila u Srbiju nakon 20 godina i mogu reći da sam zahvaljujući ovim poslom ispunila svoje dve najveće zelje, jedna od njih je raditi ono što volite, a druga živeti u svojoj otadžbini.

FM42: Šta vas inspiriše u procesu izrade kolekcije?
Inspiraciju pronalazim u ženi 21og veka , jednog vremena revolucije. U kojoj su žene konačno dobile pravo na svoj glas , a sa druge strane imamo i totalni opozit te borbe i svedoci smo nažalost veoma čestom nasilju nad ženama. Upravo te žene koje u najtežem životnom periodu izadju i pokažu snagu su moja inspiracija. Extravagantnost novih modela je upravo kruna borbe žena sirom sveta koje jednom takvom gracioznošću kroz ovakvu kolekciju pokazuju svoju pobedu.

FM42: Koje materijale najviše koristite?
Što se tiče letnje kolekcije lt imperiet se trudio da uvrsti što više prirodnih materijala koji prijaju koži kao što je svila, viskoza, a ujedno da prate modne trendove i predstave se u što glamuroznijem svetlu, sada koristimo mnogo upečatljiviju tkaninu koju prosto nije moguće ne primetiti koja ima za cilj prikazati gracioznost i odvažnost žene kroz odevni komad.

FM42: Kome su namenjeni vaši modeli i gde možemo da saznamo više o brendu?
Svim posebnim ženama, ženama svih dimenzija. Onima koje žele da se osete bitno da kroz modu pokazu svoju hrabrost , koje žele da budu primećene i svoje , drugacije i unikatne.
Naše modele možete naći u open concept store gde svi ljubitelji mode mogu probati naše haljine takodje smo veoma aktivni na drustvenoj mreži instagram @ltimperiet
Tamo uvek možete pratiti sve novitete koje ltimperiet izbacuje.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Lt imperiet je tek na početku stvaranja brenda i mogu neskromno da kažem da polako nalazi put do klijenata i ljubitelja ovog tipa mode. Nedavno smo proizvodnju prebacili za Harkov u Ukrajinu i na taj poduhvat sam veoma ponosna kako zbog izuzetne saradnje tako i sa hrabrošću čitavog tima iz Ukrajine koji tako požtvovano radi u ovim teškim vremenima.Planiramo da se predstavimo u regionu , a ako prilike budu dozvoljavale i širenje na rusko trzište. Idemo laganim koracima i nadam se da ćemo polako i ostvariti sve svoje planove.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts