Eau Thermale Avene Tolerance Hydra 10

NOVO!!! Eau Thermale Avene Tolerance Hydra 10

Svetski poznat brend dermatološke kozmetike Eau Thermale Avène, lansirao je novu revolucionarnu liniju za biomimetičku hidrataciju kože – Tolerance Hydra 10 !
Imitirajući strukturu i funkciju kože, zahvaljujući svom sastavu od samo 10 sastojaka, Tolerance Hydra 10 je inovacija i revolucija na polju dermatološke kozmetike za hidrataciju kože.
Tolerance Hydra 10 proizvodi su 100% prirodnog porekla, bez konzervansa i parfema. U osnovi se nalazi čista hijaluronska kiselina (dobijena iz cvekle i pšenice) koja obezbeđuje koži 48h hidratacije.
Ova 100% prirodna i jednostavna formulacija koja oponaša sastav kože i čuva njen mikrobiom, spakovana je u formu sterilne kozmetike sa 100% iskoristljivosti sadržaja.


Pored maksimalne iskoristljivosti sadržaja Tolerance Hydra 10 proizvoda, visoka je i podnošljivost primene proizvoda koji se može nanositi na celo lice, uključujući i predeo oko očiju.

Linija Tolerance Hydra 10 ima dva oblika prilagođena različitim tipovima kože – Tolerance Hydra 10 fluid koji je namenjen hidrataciji normalne i mešovite kože i Tolerance Hydra 10 krema koja je namenjena hidrataciji suve do veoma suve kože.


Konačno imamo „genijalne“ dermo-kozmetičke proizvode koji se stapaju sa našom kožom, imitiraju je i pomeraju granice hidratacije o kojoj će se sve više pričati!
Dermatološka ekspertiza francuskog brenda labaratorija Eau Thermale Avène sve to potvrđuje!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts