Search
Close this search box.

Eau Thermale Avene Tolerance Hydra 10

NOVO!!! Eau Thermale Avene Tolerance Hydra 10

Svetski poznat brend dermatološke kozmetike Eau Thermale Avène, lansirao je novu revolucionarnu liniju za biomimetičku hidrataciju kože – Tolerance Hydra 10 !
Imitirajući strukturu i funkciju kože, zahvaljujući svom sastavu od samo 10 sastojaka, Tolerance Hydra 10 je inovacija i revolucija na polju dermatološke kozmetike za hidrataciju kože.
Tolerance Hydra 10 proizvodi su 100% prirodnog porekla, bez konzervansa i parfema. U osnovi se nalazi čista hijaluronska kiselina (dobijena iz cvekle i pšenice) koja obezbeđuje koži 48h hidratacije.
Ova 100% prirodna i jednostavna formulacija koja oponaša sastav kože i čuva njen mikrobiom, spakovana je u formu sterilne kozmetike sa 100% iskoristljivosti sadržaja.


Pored maksimalne iskoristljivosti sadržaja Tolerance Hydra 10 proizvoda, visoka je i podnošljivost primene proizvoda koji se može nanositi na celo lice, uključujući i predeo oko očiju.

Linija Tolerance Hydra 10 ima dva oblika prilagođena različitim tipovima kože – Tolerance Hydra 10 fluid koji je namenjen hidrataciji normalne i mešovite kože i Tolerance Hydra 10 krema koja je namenjena hidrataciji suve do veoma suve kože.


Konačno imamo „genijalne“ dermo-kozmetičke proizvode koji se stapaju sa našom kožom, imitiraju je i pomeraju granice hidratacije o kojoj će se sve više pričati!
Dermatološka ekspertiza francuskog brenda labaratorija Eau Thermale Avène sve to potvrđuje!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts