Veličanstveno finalno veče dm makeup awards: Odabrana nova zvezda u svetu makeup-a

Nakon što je prošlogodišnje takmičenje u šminkanju oborilo sve rekorde gledanosti, kompanija dm drogerie markt sinoć je organizovala još jedan nezaboravni šou program na webu. U finalu dm makeup awards mladi neafirmisani šminkeri pokazali su svoj talenat pred više hiljada gledalaca, a umeće sedam najboljih podržala su dobro poznata lica domaće javne scene i čuveni makeup artisti.

Pobedu u ovom spektakularnom finalu koje je iste večeri zabeležilo skoro 29.000 pregleda odnela je Đina Ranđelović iz Pirota, koja se takmičila uz mentorstvo Sofije Grijak i predstavila brend wet n wild. Zahvaljujući glasovima publike i nezaobilaznog specijalnog žirija, koji su činili glumica Tamara Dragičević, influenserka Lea Stanković i poznati fotograf Dušan Petrović, ona je odnela titulu nove dm makeup zvezde.

Radmila Raca Đorđević iz Kraljeva osvojila je drugo mesto uz podršku mentorke Snežane Karović i brenda Bourjois, dok je treće mesto pripalo Nataši Babić iz Pančeva koja se takmičila u bojama L’Oréal-a, a njen mentor bio je Marko Nikolić.

Za nezaboravnu atmosferu ove večeri goste i gledaoce preko web-a, bile su zadužene Marija Kilibarda i Anđelka Prpić, a ništa manje raspoloženi nisu bili ni najpoznatiiji šminkeri u Srbiji koji su pružali podršku svojim takmičarkama – Aleksandar Đikić, Marko Nikolić, Srđan Petković, Nena Ilić, Sofija Grijak, Snežana Karović i Jovana Arsić, doprinoseći da finalno veče bude posebno zanimljivo.

„Kao trendseter u industriji lepote, nastojimo da svake godine pomerimo granice i verujem da smo i ovoga puta uspeli u tome. Drogerijski lanac dm drogerie markt dao je i ove godine priliku novim nadama u svetu profesionalnog šminkanja da predstave svoj talenat najširoj javnosti. Sve devojke su pokazale izvanredne veštine i samim tim ovo finale učinile još uzbudljivijim. Naš makeup događaj namenjen je naravno i publici, te verujemo da smo pokrenuli i brojne dame kraj web ekrana da u našim izdanjima pronađu inspiraciju, da se zabave uz naše saradnike i čuju brojne korisne savete od domaćih makeup artista i javnih ličnosti koje smo ugostili u dm studiju. Ponosni smo što smo našoj zajednici priredili jedinstveni događaj i sa nestrpljenjem čekamo sledeću godinu kada ćemo, verujemo, ponovo pomeriti granice“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka marketinga i komunikacija dm Srbija i Severna Makedonija.

U prvom krugu ovog jedinstvenog takmičenja na našim prostorima pristiglo je više od 260 prijava, a svaka od sedam devojaka koje su došle do finalnog dela je, pod okriljem svog mentora, predstavljala sedam makeup brendova L’Oréal, Maybelline, Max Factor, wet n wild, Bourjois, Auru i alverde.

Ukoliko niste imali priliku da finale takmičenja ispratite uživo, snimak ove glamurozne večeri dostupan je na web platformi dm makeup awards.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u