HOB House of Beauty je estetsko-edukativni centar na Zvezdari. Glavna zamisao centra je pružanje klijentima mogućnost da uživaju u svim Beauty uslugama na jednom mestu. Prostor od nešto više od 150 m kvadratnih osmišljen je tako da svaki klijent ima svoju privatnost i uživa u vremenu odvojenom za sređivanje. Osim usluga manikira, estetskog i medicinskog pedikira, tretmana lica, masaža, laserske epilacije, depilacije i profesionalnog šminkanja, HOB je za sve svoje klijente obezbedio najbolje preparate brenda Robson Prluquero za negu i kolorizaciju kose.
Naravno, uz lepotu moramo misliti i na zdravlje, te u HOB-u postoje i takozvani tretmani kiseonikom u hiperbaričnoj komori koji će ceo organizam dovesti u optimalno stanje i samim tim uticati i na lepotu kože i kose i ubrzati metabolizam i razgradnju masnih naslaga i celulita.
HOB House of Beauty predstavlja i savršeno mesto za usavršavanje znanja vezanih za pružanje Beauty usluga, te nudi kurseve za manikir, pedikir, tretmane lica, depilaciju i masažu, kao i za negu i kolorizaciju kose.
HOB House of Beauty – The Land for All Your Beauty Needs

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod