Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja LT Imperiet

FM42: Kada ste odlučili da se bavite modnim dizajnom?
Oduvek sam se bavila kreativnim poslovima, kreirala i stvarala, to je bilo deo mene. Modni dizajn je došao u mojim ranim tridesetim poslednji od svih kreativnosti ali opet u pravo vreme i onda kada je trebao da se desi. Ideja se rodila u periodu dok sam živela u inostranstvu , želja da se bavim modnim dizajnom me je vratila u Srbiju nakon 20 godina i mogu reći da sam zahvaljujući ovim poslom ispunila svoje dve najveće zelje, jedna od njih je raditi ono što volite, a druga živeti u svojoj otadžbini.

FM42: Šta vas inspiriše u procesu izrade kolekcije?
Inspiraciju pronalazim u ženi 21og veka , jednog vremena revolucije. U kojoj su žene konačno dobile pravo na svoj glas , a sa druge strane imamo i totalni opozit te borbe i svedoci smo nažalost veoma čestom nasilju nad ženama. Upravo te žene koje u najtežem životnom periodu izadju i pokažu snagu su moja inspiracija. Extravagantnost novih modela je upravo kruna borbe žena sirom sveta koje jednom takvom gracioznošću kroz ovakvu kolekciju pokazuju svoju pobedu.

FM42: Koje materijale najviše koristite?
Što se tiče letnje kolekcije lt imperiet se trudio da uvrsti što više prirodnih materijala koji prijaju koži kao što je svila, viskoza, a ujedno da prate modne trendove i predstave se u što glamuroznijem svetlu, sada koristimo mnogo upečatljiviju tkaninu koju prosto nije moguće ne primetiti koja ima za cilj prikazati gracioznost i odvažnost žene kroz odevni komad.

FM42: Kome su namenjeni vaši modeli i gde možemo da saznamo više o brendu?
Svim posebnim ženama, ženama svih dimenzija. Onima koje žele da se osete bitno da kroz modu pokazu svoju hrabrost , koje žele da budu primećene i svoje , drugacije i unikatne.
Naše modele možete naći u open concept store gde svi ljubitelji mode mogu probati naše haljine takodje smo veoma aktivni na drustvenoj mreži instagram @ltimperiet
Tamo uvek možete pratiti sve novitete koje ltimperiet izbacuje.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Lt imperiet je tek na početku stvaranja brenda i mogu neskromno da kažem da polako nalazi put do klijenata i ljubitelja ovog tipa mode. Nedavno smo proizvodnju prebacili za Harkov u Ukrajinu i na taj poduhvat sam veoma ponosna kako zbog izuzetne saradnje tako i sa hrabrošću čitavog tima iz Ukrajine koji tako požtvovano radi u ovim teškim vremenima.Planiramo da se predstavimo u regionu , a ako prilike budu dozvoljavale i širenje na rusko trzište. Idemo laganim koracima i nadam se da ćemo polako i ostvariti sve svoje planove.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga