Search
Close this search box.

Vitamin C i Anew radiance krema brišu podočnjake ispod tvojih očiju

Svi se mi borimo sa podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svetle puti ili zato što smo ih jednostavno nasledili. Šta god da ih je izazvalo rešenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

 

Vitamin C ima ključnu ulogu u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Ovaj vitamin je poznat po tome što doprinosi ujednačavanju tena i smanjenju hiperpigmentacije, po tome što pomaže stvaranju kolagena za čvršću kožu, nežno je budi i magično ublažava bore, čineći kožu svežom i blistavom. Zato su kreme sa ovim vitaminom veoma efikasne u borbi sa podočnjacima i idealno je imati bar jednu u svakodnevnoj rutini!

 

Zamislite sad ovo: sveže, sočne narandže pune vitamina C, isceđene i skrivene u bočici Anew Radiance kreme za područje oko očiju beauty kuće Avon! Pored kompleksa vitamina C ova krema sadrži i antioksidatne koji spojeni stvaraju nepobedivi duo. Ova krema ne samo da se bori protiv tamnih kolutova ispod očiju i hiperpigmentacije, već osvežava kožu poput jutarnjeg sunca.

Već pri prvom nanošenju koža igleda osveženo i odmorno, a posle samo nedelju dana redovnog korišćenja dosadni i uporni podočnjaci blede. Uverite se i sami u moći ovog čarobnog vitamina i dozvolite vašoj koži da se probudi uz savršenu dozu vitamina C!

 

Potraži novu Anew Radiance kremu za područje oko očiju u Avon brošuri od 1. januara po ceni od 590 dinara, a možeš je poručiti i na sajtu. Ako je poručiš onlajn stiže direktno na tvoju adresu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup