Službeni poziv i akreditacija Mercedes Benz Fashion Week Slovenija – Josip Grabovac

Imali smo priliku da još jednom porazgovaramo sa Josipom pre nego što započne svoju veliku modnu avanturu.
FM42: Josipe ispričajte nam ukratko šta će se sve dešavati u narednom periodu…
Biću gost na Mercedes Benz Fashion Week Slovenija , dobio sam službeni poziv i akreditaciju za moj Blog. Jako sam sretan što nakon Milana, New York-a , Londona i Pariz-a,  moj blog je prepoznala i Slovenija tj. organizacija Mercedes Benz Fashion Week-a.
Velika čast mi je sudjelovati i već u subotu kreće moja nova avantura u Sloveniji, osim toga pregovori su ( pa recimo već je dogovoreno sve, vlasnici su izuzetno zadovoljni samnom ) da će se moje lice naći na “NASLOVNOJ STRANICI”  jednog od najmoćnijih muških magazina na Balkanu ( u suradnji sa Optika Stepinac – gdje sam brand ambasador više od godinu dana).
Nakon toga idem put Sarajeva na snimanje par emisija ( talk show) i onda nekih mjesec dana  zasluženi odmor  sa kćerkom, prije početka Pitti Uomo 2019 i Fashion Week Milano ( gdje imam dogovorene 3 suradnje, posebno sam oduševljen i iščekujem kreacije Sister Code Atellier gdje sam i ambasador tačno godinu dana.
Moja godina je bila jako duga, još uvijek traje i želim sve obaveze završiti kroz 10 dana da se isključim iz društvenih mreža i posvetim 100% moje vrijeme za moje najveće blago moju kćerkicu, zajedničke šetanje, klizanje, skijanje, kupovina poklona  i dekoracija kuće za Božić, i pravljenje kolača.
FM42: Kakve su vam želje za 2019?
Za 2019 imam velike želje i nadam se da će mi se ostvariti – to su unutarnje želje i radit ću na njima 100 % a to je još jedna velika promjena u životu koji živim.
FM42: Savet i poruka za naše čitaoce…
Savjet za sve osobe i mislim da sam adekvatna osoba da to kažem: “nemojte postati rob društvenih mreža, (radite detoks, više vremena posvetite sebi i prirodi , hrani i fizickoj aktivnosti- teretani) dajte vremena i prostora vašim obiteljima i osobama koji volite i koje vole vas.”
Sretan Božić i Uspješnu novu 2019 godinu želi vam Vaš  GLASMODE!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.