FashionMag42 vam predstavlja brend Coca D’oro

“Proces stvaranja kolekcije kod nas je specifičan. Žena je sama po sebi zahtevna i pomalo komplikovana kada je u pitanju moda i odevanje. Sada zamislite tri potpuno različite žene, majku i dve ćerke, u jednoj prostoriji punoj materijala i ideja.”

FM42: Kako je nastao brend Coca Doro?
Moda je oduvek bila važan deo naše svakodnevice i moglo bi se reći da je brend Coca D’oro nastao je još od Minjinog I mog detinjstva. Mi nismo klasične devojke iz sveta mode. Volimo ekstremne sportove, motore, ali i kuvanje i u svim tim segmentima tražimo inspiraciju! Moda je naša najveća ljubav i shvatamo je na svoj način – još od kada smo bile male, radije smo nosile odeću koju same kreiramo, nego da je kupujemo. Kao rođene sestre, omiljena igra nam je bila u maminom ormaru I redovno smo pravile kućne modne revije. Kako smo rasle, tako se I naša ideja o pokretanju svog Brenda razvijala, a pre sedam meseci uspele smo I da je realizujemo!

FM42: Gde pronalazite inspiraciju za vase modele?

Minja i ja inspiraciju dobijamo jedna od druge, ali i od mame! Kada smo shvatile da isti komad odeće, recimo haljinu, svaka od nas nosi na različit način – recimo mama uz salonke, Minja uz patike i kožnu jaknu, a ja uz sako i čizme, odlučile smo da stvaramo odeću koja će u zavisnosti od ukusa, raspoloženja i prilike, moći da deluje podjednako elegantno ili opušteno. Smatram da na naš uspeh utiče i to što smo vrlo mlade, imamo 17  I 20 godina, a sa druge strane, imamo veliku pomoć naše mame. Zajedno pravimo odeću koju mogu da iznesu tinejdžerke, ali I zrele žene, koje se osećaju mlade. Najradije kreiramo haljine, jer one pružaju najveću slobodu, a ujedno su i jedan od najženstvenijih komada.

FM42: Kako izgleda vas proces stvaranja kolekcije?

Proces stvaranja kolekcije kod nas je specifičan. Žena je sama po sebi zahtevna i pomalo komplikovana kada je u pitanju moda i odevanje. Sada zamislite tri potpuno različite žene, majku i dve ćerke, u jednoj prostoriji punoj materijala i ideja. Ponekad taj proces ne deluje baš idealno, tri različita karaktera, stilovi, mora doći do sukoba mišljenja, kako sve to upakovati u jedan model. Upravo zbog toga, krajnji proizvod definitvno pobedjuje.

FM42: Ko su devojke / žene koje nose vaše modele?
Obaveze i uopšteno dan savremene devojke ili žene, dosta se promenio u odnosu na ranije, o tome često razgovaramo sa mamom, njenim prijateljicama. Današnja mlada žena živi brzo, u toku istog dana ide na posao, viđa se sa društvom, dečkom. U vremenu kada većina devojaka liči jedna na drugu, mi im pružamo odeću koja će im omogućiti da daju svoj pečat i koju će moći da iznesu na svoj način. Naša zamisao je da se ona ne opterećuje garderobom, već da jedna odevna kombinacija bude u isto vreme jednostavna i šik, podjednako adekvatna za dnevne I večernje prilike. Stvaramo za devojke koje su urbane, smele, dostojanstvene, koje kojima je i pored svih obaveza stalo da se za njima okrenu muškarci. Našu odeću podjednako dobro mogu da iznesu i žene, koje nemaju barijera i koje se osećaju mladoliko.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Mi smo za prvih sedam meseci postigle više nego što smo očekivale i planirale i trenutno je naš plan da ovo što radimo, radimo na najbolji mogući način. Rezultati će doći sami. Nama najveću promociju i najveću reklamu predstavljaju devojke i žene koje nose naše modele i glavni cilj nam je da one budu zadovoljne.

FM42: Gde možemo da saznamo više o brendu?

Pored instagram stranice, ipak smatramo da je najbolje da posetite atelje Coca D’oro, na Vračaru i bolje se upoznate sa našim brendom.

FM42: Opišite nam vaš stil oblačenja.
Kao što smo već pomenule, imamo različite stilove, Minja bira nesto ležerniju garderobu, naša majka Miljana voli da eksperimentiše sa različitim dezenima, dok ja spajam nespojivo. Sve tri smo vrlo smele i odvažne kada je u pitanju odevanje, što je danas retko medju devojkama i ženama na ovim prostorima, uglavnom su u strahu od komentara. Upravo zbog toga liče jedna na drugu, a mi se borimo protiv toga, naše mušterije uvek ohrabrujemo da budu svoje i jedinstvene.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u