Službeni poziv i akreditacija Mercedes Benz Fashion Week Slovenija – Josip Grabovac

Imali smo priliku da još jednom porazgovaramo sa Josipom pre nego što započne svoju veliku modnu avanturu.
FM42: Josipe ispričajte nam ukratko šta će se sve dešavati u narednom periodu…
Biću gost na Mercedes Benz Fashion Week Slovenija , dobio sam službeni poziv i akreditaciju za moj Blog. Jako sam sretan što nakon Milana, New York-a , Londona i Pariz-a,  moj blog je prepoznala i Slovenija tj. organizacija Mercedes Benz Fashion Week-a.
Velika čast mi je sudjelovati i već u subotu kreće moja nova avantura u Sloveniji, osim toga pregovori su ( pa recimo već je dogovoreno sve, vlasnici su izuzetno zadovoljni samnom ) da će se moje lice naći na “NASLOVNOJ STRANICI”  jednog od najmoćnijih muških magazina na Balkanu ( u suradnji sa Optika Stepinac – gdje sam brand ambasador više od godinu dana).
Nakon toga idem put Sarajeva na snimanje par emisija ( talk show) i onda nekih mjesec dana  zasluženi odmor  sa kćerkom, prije početka Pitti Uomo 2019 i Fashion Week Milano ( gdje imam dogovorene 3 suradnje, posebno sam oduševljen i iščekujem kreacije Sister Code Atellier gdje sam i ambasador tačno godinu dana.
Moja godina je bila jako duga, još uvijek traje i želim sve obaveze završiti kroz 10 dana da se isključim iz društvenih mreža i posvetim 100% moje vrijeme za moje najveće blago moju kćerkicu, zajedničke šetanje, klizanje, skijanje, kupovina poklona  i dekoracija kuće za Božić, i pravljenje kolača.
FM42: Kakve su vam želje za 2019?
Za 2019 imam velike želje i nadam se da će mi se ostvariti – to su unutarnje želje i radit ću na njima 100 % a to je još jedna velika promjena u životu koji živim.
FM42: Savet i poruka za naše čitaoce…
Savjet za sve osobe i mislim da sam adekvatna osoba da to kažem: “nemojte postati rob društvenih mreža, (radite detoks, više vremena posvetite sebi i prirodi , hrani i fizickoj aktivnosti- teretani) dajte vremena i prostora vašim obiteljima i osobama koji volite i koje vole vas.”
Sretan Božić i Uspješnu novu 2019 godinu želi vam Vaš  GLASMODE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u