ZA PRVU POMOĆ KOŽI U SVAKOM DOMU: CICAPLAST BAUME B5+ SA UNAPREĐENOM FORMULOM

Univerzalni Cicaplast Baume B5 proizvod za negu kože brenda La Roche-Posay zadobio je poverenje ukućana svih uzrasta, a sa novom formulacijom za bržu i bolju obnovu kože već od prvog dana oduševiće one kojima je potrebna nega usled posekotina, opekotina, svežih tetovaža i drugih iritacija na koži.

Veliki oslonac u borbi protiv ogrebotina, suve, iritirane kože i ostalih promena na njoj nastalih usled spoljnih uticaja i omiljeni saveznik u svakom domu, Cicaplast Baume B5+, u apotekama je dostupan u novoj unapređenoj formuli. Osim postojećeg Madecassoside-a, umirujućeg pantenola i antibakterijskih agensa, obogaćen je i inovativnim kompleksom prebiotičkih aktivnih sastojaka TRIBIOMA, rebalansira mikrobiom iritirane kože kako bi poboljšao kvalitet i smanjio tragove oštećenja već od prvog dana korišćenja.

Ultra-obnavljajući Cicaplast Baume B5+ klinički je testiran na skoro 10.000 pacijenata* i potvrđeno targetira 14 stanja kože, kao što su: suva koža, suve usne, koža sklona atopiji, površinsko crvenilo bebine guze, iritacije nakon lasera i epilacije, opekotine ili posekotine, post dermatološki tretmani i druge iritacije ili oštećenja kože.

Nova, unapređena formula obnavlja barijernu funkciju kože, u trenu smiruje, ubrzava i poboljšava proces prirodnog oporavka kože i smanjuje fleke nakon ožiljaka.

VIŠENAMENSKA I SIGURNA POMOĆ OMILJEN I KOD RODITELJA

Ranice od ogrebotina nestaju bez traga, nelagodnosti kože lica izazvane hladnim vazduhom su umirene, a pelenski osip više nije uzrok neprospavanih noći**.


Kada je u pitanju briga o koži kojoj je potrebna dodatna nega, stručnjaci su se usaglasili da je najvažniji izbor kvalitetnog i proverenog proizvoda, kao i poštovanje saveta dermatologa i izbegavanje rutina koje dodatno iritiraju kožu kao što su tuširanje vrelom vodom, trljanje peškirom ili korišćenje proizvoda sa parfemima.


Ukoliko se Cicaplast do sada nije nalazio u vašem neseseru za prvu pomoć, prava je prilika da svoje mesto nađe Cicaplast Baume B5+ i da se uverite zašto korisnici ali i dermatolozi toliko vole ovaj nezamenljivi balzam.
Cicaplast Baume B5, preporučena informativna cena: 1,098,00 RSD

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts