NOVO: NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

VICHY KAMPANJA #NEMAPAUZEUMENOPAUZI PODIŽE SVEST O ZNAČAJU PODRŠKE OKOLINE U PERIODU MENOPAUZE SVAKE ŽENE.

Neovadiol linija proizvoda za negu zrele kože u periodu perimenopauze i postmenopauze sada je dobila pojačanje u vidu Neovadiol MENO 5 BI-seruma koji zahvaljujući posebnoj formulaciji na bazi vode i ulja koja deluje na bore, vraća koži gustinu i blistavost, smanjuje vidljivost staračkih fleka i osećaj suvoće.

 

Sa ranim znacima menopauze koji se najpre primete na koži, godišnje se suoči oko 25 miliona žena, a istraživanja pokazuju da će do kraja 2025. godine oko 1.2 milijarde njih biti u razdoblju postmenopauze. Ipak, od samog ulaska u taj period, kao i simptoma starenja, čak polovini žena mnogo teže pada ideja otvorenog razgovora sa partnerom i porodicom na temu perimenopauze i postmenopauze, kao i toga šta ona sa sobom nosi. Sa ciljem da ohrabri žene da o ovoj temi glasno govore, ali i da podigne svest o značaju podrške porodice, a naročito partnera, brend Vichy, među liderima u oblasti nege zrele kože, koji je više od dve decenije podrška ženama, kreirao je snažnu kampanju pod nazivom #NEMAPAUZEUMENOPAUZI čime ističe koliko je važno da se svaka od njih oseća udobno i inspirisano u sopstvenoj koži i poziva sve da podrže žene u ovoj fazi životnog razdoblja. U sklopu kampanje kreirane su i Facebook grupe #NemaPauzeuMenopauzi, za sve žene u ovom razdoblju života, gde brojne članice dele svoja iskustva, pronalaze savete stručnjaka te su podrška jedne drugima.

Kao podršku, kada je reč o nezi njene kože u tom periodu, stručnjaci brenda Vichy, razvili su inovativni Neovadiol MENO 5 BI-serum koji deluje na bore, preoblikuje konture lica, smanjuje vidljivost staračkih fleka, vraća koži sjaj i nadoknađuje lipide u površinskim slojevima. U pitanju je kombinacija vodene i uljane faze, bazirane na dermokozmetički ispitanim aktivnim sastojcima u optimalnoj koncentraciji za maksimalne rezultate u usporavanju znakova starenja kože i dubinsku hidrataciju tokom dana. Vodena faza obogaćena proksilanom, ekstraktom semenke sene, vitaminom B3-Cg, glikolnom kiselinom i Vichy vulkanskom vodom, dok je uljana faza obogaćena vitaminom E i omega 6-9 masnim kiselinama, koji obezbeđuju prijatan osećaj i gipkost kože nakon nanošenja. Potrebno je samo da promućkate proizvod i pomoću dozera na vrhu proizvoda istisnete serum i laganim tapkanjem nanesete na lice, vrat i dekolte.

 

DOKAZANA EFIKASNOST NAKON MESEC DANA KORIŠĆENJA
Efikasnost preparata ogleda se u povraćaju izgleda punije kože, željenih kontura i zdravog sjaja lica, a njegova delotvornost dokazana je i kroz kliničku studiju u koju je bilo uključeno više od stotinu žena različitih fototipova kože u različitim fazama ciklusa menopauze. Za samo mesec dana redovne primene Neovadiol MENO 5 BI-seruma, nivo lipida u površinskim slojevima kože korisnica porastao je i do 61% uz 14% više prirodnog sjaja. Dodatna dermatološka ispitivanja pokazala su i da se za samo dva meseca nakon korišćenja ovog proizvoda bore u predelu lica i dekoltea smanjuju za 12% , koža je do 11% manje opuštena, a staračke pege su i do 22% manje vidljive. Kako bi nega kože u menopauzi bila potpuna, preporučuje se sledeći Vichy protokol: nakon nanošenja nekoliko kapi Neovadiol MENO 5 BI-seruma za kožu u peri i postmenopauzi, nanesite Neovadiol negu za područje oko očiju i usana, koja sada ima poboljšanu formulu, a potom Neovadiol dnevnu negu za lice.

 

NEMA PAUZE U MENOPAUZI
Brend Vichy sada već tradicionalno organizuje MenoTalk panel gde se otvoreno, bez ustezanja govori o temi koja je vrlo važna a o kojoj se nedovoljno govori. Menopauza je period u životu svake žene i zahteva podršku kako bi se prebrodile krize, prihvatile promene i prevazišli potencijalni problemi.
Kako bi se podigla svest o važnosti ovog perioda kroz koji prolazi svaka žena organizovana je edukativna diskusija, koju je vodila dr Katarina Bajec, a gošće su bile čuvena novinarka Duška Jovanić i dr Olga Osipov, dermatolog, koje su podelile svoja iskustva kao i savete ženama koje tek ulaze u ovaj životni period. „Drago mi je da se govori o ovoj temi jer pored svih strahova kojima smo izloženi svakog dana, suočavamo se i sa menopauzom, zato bih volela da se taj strah razbije. Smatram da je koža najskuplji i najbolji aksesoar svake žene, pod time ne mislim na cenu, ali ukoliko imate negovanu kožu u bilo kom periodu svog života, sve drugo će pasti u drugi plan i zračićete’’, izjavila je Duška Jovanić.
Podrška ženama je neizmerno važna, naročito kada je reč o perimenopauzi i postmenopauzi, i zato vas pozivamo da ih razumete, te podržite kada prolaze kroz ovaj životni period. Brend Vichy ovom kampanjom šalje podršku i snažno poručuje da #NEMAPAUZEUMENOPAUZI.
Više informacija o novom Neovadiol MENO 5 BI-serumu kao i celokupnoj Neovadiol liniji proizvoda za zrelu kožu potražite na sajtu Vichy.rs
Neovadiol MENO 5 BI-serum, preporučena maloprodajna cena: 4,624.40 RSD

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u