Search
Close this search box.

Valentina Stević:Nika’s torbe su za mene motiv i potvrda da ovo što radim ima smisla

FM42: Valentina, šta vas je inspirisalo da počnete da dizajnirate torbe?
Trenutak kada sam poželela da sebi isheklam torbu, probudio je sećanje  na sitne korake iz detinjstva u svetu ručnog rada koji su tada bili samo puka radoznalost. Ta iskra je bila dovoljna da se rodi ljubav, probudi masta i kreativnost i nastane brend Nika’s bags.

FM42: Od kojih materijala ih najčešće izradjujete i koliko vremena je potrebno da se izradi jedna torba?
Materijali koje koristim su raznovrsni. Počev od rafije koja je za leto izuzetno lagana i lako prilagodljiva uz svaki stil odevanja, bilo da je plažna ili torba za setnju. Tu su konci od pamuka, polipropilenski, reciklirane pamučne trake a zimi vuna koja greje i ruke i dušu.
U zavisnosti od vrste materijala, zahtevnosti modela a i same dostupnosti repromaterijala na trzištu, potrebno mi je od 7-15 dana da uradim jednu torbu.
FM42: Kome je namenjen asortiman iz vaše ponude?
U kolekciji Nika’s bags možete naći modele koje ćete rado nositi svakodnevno ali i one za večernje izlaske. Zato su namenjeni svim damama koje prvenstveno vole i cene ručni rad, koje odvazno nose unikate, koje drže do sebe i neguju svoj jedinstveni stil i ne plaše se da budu drugačije i posebne. Zato sam izuzetno zadovoljna i srećna kada neko prepozna svu ljubav, trud i rad utkan u svaku petlju i uziva noseći svoj primerak. Povratne reakcije zadovoljnih dama koje nose Nika’s torbe su za mene motiv i potvrda da ovo što radim ima smisla. Već tri godine uzžvam stvarajući modele koji se nose širom naše zemlje i inostranstva.
FM42: Gde možemo da saznamo više o vašem brendu?
Ono sto radim detaljnije možete pogledati na instagram stranici @nikas_bags a ja sam tu da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem u izboru.
FM42: Kakvi su vam planovi za budućnost?
Moja želja je da u budućnosti , radeći ono što volim i u čemu uživam približim svakom od Vas tu čaroliju ručnog stvaralaštva i ukažem na pravu vrednost, pogodnosti i zadovoljstvo koje ovi jedinstveni komadi pružaju. Zato je na damama da ponesu svoj model i lično se uvere.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts