Tea Momčilović: Posao novinara i voditelja zahteva da pratite aktuelna dešavanja

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

FM42: Tea kako bi se predstavila našim čitaocima?
Tea Momčilović, po zanimanju sam dipl.žurnalista radim u struci na Kopernikus televiziji. Vodim emisije: “Kcn matine”, “Kcn popodne” i “Srbija online”. Emisije radim u dogovoru sa urednicima i kolegama ,a ujedno radim priloge za informativno-kulturnu emisiju “Srbija online” i zabavnu emisiju “MIC”.

FM42: Kako izgleda tvoj radni dan?
Moj radni dan prvo kreće muzikom, jer je za mene je muzika kao disanje, magija bez koje nema života. Pratim aktuelna dešavanja, redovno odgovaram i čitam pristigle mejlove, a u skladu sa temom dana radim prilolg ili sagovornici dolaze povodom gostovanja na Kopernikus televiziju.

 

FM42: Ko ti je najzanimljiviji sagovornik do sada?
Sreća je što sam do sada imala prilike da razgovaram sa doktorima, pr menadžerima, slikarima, piscima, astorlozima, kustosima, pozorišnim i filmskim umetinicima, modnim kreatorima i pevačima. Najzanimljivija sagovornica jeste pevačica Indira Levak, umetničko Forza, ex Colonija, ona je uvek raspoložena za intervjue, smatram da su se naše energije poklopile i da su žene ratnice Valkire ujedinile svoje snage (ko prati njen rad, zna zašto sam spomenula Valkiru).

FM42: Da li si dobila neki vredan savet od kolega?
Posao novinara i voditelja zahteva da pratite aktuelna dešavanja. Bilo je dosta saveta, ali onaj koji pamtim i kojim se vodim i dan-danas jeste biti svoj, autentičan i jedinstven. Moja sreća je što volim svoj poziv I što me svaka priča dodatno inspiriše. Najlepši je osećaj kada su sagovornici zadovoljni i kada dobijam od publike pozitivne komentare. Zahvalna sam celom timu Kopernikus televizije, a prvenstveno urednicima i kolegama sa kojima imam odličnu saradnju.

 

FM42: Poruka za čitaoce FashionMag42 magazina.
Radite na sebi, razvijajte sopstveni stil, izaberite pravac popločan pozitivnim mislima i ustremite se ka cilju.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara