Search
Close this search box.

 SHASH – vanvremenska moda od održivih, recikliranih materijala za novu 2019. godinu

Saša Šašic, koju smo nedavno upoznali kao koreografkinju predstave Vrli novi svet, i kao kreativnu direktorku plesne kompanije iz Madrida ‘’Sasha Sasic’’, jednako je uspešna i kao modna dizajnerka.

Saša već nekoliko godina ima svoj modni brend SHASH, koji smatra svojim umetničkim projektom, više nego modnom linijom, a kojim želi da pokaže da ne postoje granice kada je reč o modi i umetnosti.

Shash proizilazi, po rečima kreatorke ovog brenda, iz njene primarne ljubavi – umetnosti:

SHASH – stvoren za ženu za koju se s punim pravom može reći da nosi umetnost na sebi  Umetnost je u meni i oko mene. Za umetnost je potrebna volja, snaga i odricanje. Ona je kao reka mog detinjstva – divlja, bogata, bujna i “srećna jer zna da će videti more”. I kao što se reka uliva u more tako se i umetnost “uliva” u moje kreacije. Upravo zbog toga, Shash identifikujem više kao umetnički projekat nego modni brend. Sve što stvorimo u okviru ovog projekta kreće se oko ideje i čina odevanja na jedan prirodan i spontan način. Mi plešemo, eksperimentišemo, stvaramo, rušimo i ponovo stvaramo.” – kaže Saša o svom brendu.

Svaki Shash komad priča svoju priču, a istovremeno je sposoban da se prilagodi osobi koja ga nosi – da usvoji njene karakteristike, oblikuje se prema njenoj viziji i naglasi njen karakter. Shash modeli ne prate modne trendove. Oni su vanvremenski i večni, zasnovani na spoju jednostavnog dizajna i besprekornih, udobnih materijala. Spontana elegancija za savremenu ženu.

Shash tim prati nekoliko osnovnih načela, a jedno od njih je održivost. Pored korišćenja održivih i recikliranih materijala, Shash neprestano istražuje nove mogućnosti za budućnost.

Nova Shash kolekcija odlikuje se prirdonim bojama, velikim izborom haljina, pantalona, košulja i sakoa, a mogu se pronaći online ili u multi brend radnji FAB Living na Vračaru.

Fotograf ove kampanje je Fernando Frade, model je Ndoumbe Diack, šminkerka Ana Torres

Otkrijte Shash ženu – hrabru, nežnu i svoju!

http://www.shash-couture.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts