Search
Close this search box.

Poznate dame oduševile publiku na reviji Stefana Đokovića!

U Hotelu Moskva održana modna revija Stefana Đokovića u okviru koje je mladi umetnik predstavio novu kolekciju haljina pod nazivom Noir koju je pratila i specijalna linija venčanica.

Kvalitetni materijali i dizajn haljina inspirisan retro French noir stilom, uz odličan izbor muzike savršeno su upotpunjeni prelepim prostorom Hotela Moskva. Kroz modele iz ove kolekcije Stefan Đoković je prikazao sav glamur visoke mode, ručno pravljenim detaljima i vezenim haljinama.

Među materijalima nailazimo na pliš, saten i čipku sa ručnim vezom kristala, perli i bisera. U kolekciji dominiraju zagasite nijanse crne i granitne boje. Akcenat je na lepoti ženskog tela i lepoti žene različitih generacija.

Noir kolekcija praćena je linijom venčanica i vizijom umetnika kako današnje mlade mogu da istaknu svoje različite karaktere i kroz svedene i kroz dramatične balske haljine.

Na pisti su u odličnim kreacijama blistale Danica Maksimović, Tamara Dragičević, Marina Ćosić, Milica Vukliš, Adriana Čortan, Jelena Dimitrijević, a u Stefanovoj kreaciji muzički nastup na sceni imala je Lena Kovačević!

Pored piste u publici bili su i Nenad i Mina Zimonjić, Predrag Marković, Ivana Jordan, Mile Dragić, Nenad Knežević-Knez, Snežana Dakić, Milutin Folić, Luka Raco i mnogi drugi.

Nakon vrlo zapažene prve modne revije u kojoj je spojio operu, kao polje svoje osnovne profesije, i modu,  Stefan je kroz kolekciju Noir pokazao da je ozbiljno rešen da i u modnom biznisu ostvari zapažene rezultate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts