Sanja Vučić:Najveća podrška u životu, definitivno, mi je moja majka

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

FM42: Sanja, dani izolacije su prosli, čime si okupirana ovih dana?
Ovih dana imam dosta obaveza jer se život nastavio i generalno su mi obaveze za grupu primarne. Može se reći da sam potpuno zaboravila da je bilo ikakve pauze jer smo se opet vratile, moje devojke i ja, da punom parom radimo.

FM42: Kada je reč o muzici šta se dešava sa grupom Hurricane?
Sa grupom Hurricane se trenutno dešava da radimo na novom materijalu i tražimo nove pesme. Čekamo od RTS-a informaciju da li ćemo mi biti predstavnici Srbije na Evroviziji 2021. godine i generalno se družimo.

FM42: Specifična si po tome što možeš da pevaš sve žanrove. Koji ti je najdraži?
Ne bih mogla da izdvojim koji mi je omiljeni žanr. Što se tiče slušanja muzike imam neke preferencije ali što se tiče pevanja volim sve žanrove muzike da pevam podjednako i to mi je možda najveći problem u životu.

FM42: Ko ti je najveća podrška?
,,Najveća podrška u životu, definitivno, mi je moja majka. Vazda je bila ta koja me je gurala, bila stub i sve što treba. A naravno od skoro, kad je počeo ovaj projekat, je to grupa koja je moja druga porodica.”

FM42: Poruka za čitaoce FM42 Magazina.
Poruka za čitaoce FM42 Magazina je: čuvajte zdravlje, budite srećni, nasmejani i sve najlepše i najbolje želim za sve čitaoce FM42 Magazina.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® anti-age kreme za lice, kao poklon vas očekuje atraktivni neseser sa mini pakovanjima Eucerin® antiage krema za dnevnu i noćnu