Marija Kilibarda: Poželela sam da stvorim nešto svoje

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

FM42: Kako si došla na ideju o stvaranju nakita KI brenda?
Pre dve godine sam vodila emisiju “Super Srbija” kroz koju sam upoznala mnogo domaćih preduzetnika. Divno i inspirišuće je slušati kako su ljudi od svojih hobija napravili male biznise od kojih danas žive. Poželela sam da stvorim nešto svoje. Da sama lupim temelj i izgradim svaki sledeći nivo svoje firme. Želela sam da proizvedem za devojke sličnog senzibiliteta ono u čemu ja uživam i šta ja nosim. Otud baš nakit i dominantna crno-zlatna kombinacija.

FM42: Šta je poslužilo kao inspiracija za tvoju prvu kolekciju?
Simbol lavirinta je toliko jak i lako je poistovetiti se sa momentima koje smo doživljavali kao bezizlazne situacije. Volim da mi bude blizu, da nas podseća da uvek postoji izlaz.

FM42: Kome je KI brend namenjen?
Ženama. Nežnim borcima. Originalnim i osećajnim.

FM42: Koje brendove inače osim svog nakita nosiš?
Godinama unazad najviše i najčešće nosim “Arme de L’Amour”, nakit koji izradjuje moja draga drugarica Ivana Berendika. Volim antikvarnice. U Urugvaju ih ima na svakom ćosku. Uživam u tim starim komadima koji mirišu na istoriju i volim da nosim ono sšo neću videti ma svakoj drugoj devojci u gradu.

FM42: Poruka za čitaoce FM42 magazina.
Osluškujmo svoje impulse. Naučimo se opuštanju, disanju, davanju. Budimo  strastveni u svemu što radimo. Grlimo se više one koje volimo.

FOTO: Miša Obradović

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® anti-age kreme za lice, kao poklon vas očekuje atraktivni neseser sa mini pakovanjima Eucerin® antiage krema za dnevnu i noćnu