REPLAY X PARIS SAINT – GERMAIN DENIM KOLEKCIJA

Replay je kreirao ekskluzivnu kapsula kolekciju za Paris Saint-Germain, kao zvanični denim partner tima

Fashion Box, grupacija u čijem vlasništvu se nalazi brend Replay, potpisala je prošlog oktobra ugovor sa prestižnim fudbalskim klubom Paris Saint-Germain i postala njihov zvanični denim partner tokom naredne četiri sezone.

Kao rezultat ove saradnje, kreirana je ekskluzivna kolekcija koja kombinuje premium stil brenda sa sofisticiranim duhom kluba.

Kolekcija je premijerno predstavljena 16. januara u impresivnom ambijentu stadijuma Parc des Princes u Parizu, u prisustvu Neymar JR-a i svetskih zvezda poput Joan Small, Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi, Chiara Biasi, kao i influensera i medija.

Kapsula se sastoji od jedanaest modela koje karakteriše unikatan, funkcionalni stil. Pažnju plene detalji inspirisani bojama i logotipom kluba Paris Saint-Germain.

Ključni komad kolekcije je džins mantil u plavoj i indigo nijansi, sa kontrastnim 3D printom. Linija je upotpunjena džins košuljama i must-have modelima džins jakni inspirisanih ’80-im godinama prošlog veka.

Dva pažljivo skrojena modela farmerki dostupna su u “athleisure” i “tapered-relaxed” kroju. Slim fit model sa pet džepova, koji pripada Hyperflex Bio seriji, sačinjen je od organskog pamuka i recikliranog polistera, i dopunjen je logotipom i priveskom u bojama tima.

Paris Saint-Germain kapsula kolekcija će biti dostupna u odabranim Replay prodavnicama širom sveta, PSG prodajnoj mreži, kao i na sajtu  www.replayjeans.com

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts