Prvi Zeleni utorak ADA MALL-a u 2022. godini

Jedite sezonski i lokalno

Prvi utorak u 2022. godini, tačnije 4. januar, poznatiji kao ZELENI UTORAK u ADA MALL-u posvećen je lokalnim proizvođačima zdrave hrane koji su u okviru Farmer’s marketa dostupni cele godine na trećem spratu ovog šoping centra.

Počastite se hranljivim proizvodima i delikatesima koji su od koristi za vaše zdravlje, jer su prirodni, ekološki proizvedeni, a istovremeno podržite lokalne proizvođače i planetu.
Saznajte šta se trenutno nalazi u ponudi koristeći naš vodič za lokalne sezonske namirnice kako biste se informisali i isplanirali božićnu nabavku.

Farmerska pijaca u Ada Mall-u, na 3. spratu je za vas dostupna tokom cele godine. Pažnju skrećemo i na OZZY SHOP zanatsku radnju svežih, suvo pečenih orašastih plodova i namaza! Sve što možete da nađete kod njih u radnji napravili su na licu mesta, od svežih sastojaka i prirodnih začina, uz pažljivu obradu bez aditiva. Vaša obavezna stanica bi trebalo da bude i CHIA kiosk – mesto na kojem ćete naći zdavu hranu i začine.

Pored ovoga možete iskoristiti izuzetno atraktivne popuste obavljanje prvog šopinga u novoj godini. Najpopularniji brendovi iz oblasti mode, kozmetike, tehnike, sporta obezbedili su popuste i preko 50%.

Ada Mall, Različit kao ti i u 2022.
Radnička 9

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u