Search
Close this search box.

Prepun CineStar bioskop i brojne poznate ličnosti na pretpremijeri filma

Apsolutno najtraženiji film u bioskopima, “Barbie”, u distribuciji Blitz Filma, pretpremijerno je prikazan 19. jula 2023. u CineStar bioskopima širom Srbije u okviru CineLady događaja, sa više hiljada posetilaca i apsolutno rasprodatim projekcijama. Za sve dvorane tražila se nedeljama karta više, tako da su svi CineStar bioskopi na jedan dan bili u  znaku Barbie. Najposećeniji event priređen je u CineStaru u Ada Mall-u u Beogradu gde je organizovan ružičasti VIP party uz Dj Nadeždu Dimitrijević a posebno iznenađenje bilo je fotografisanje u velikoj Barbie kutiji za lutke i prisustvo pravog ružičastog Barbi kadilaka koji je kranom “stigao” na 4. sprat terase bioskopa, tako da je svaka gledateljka imala priliku da se poistoveti sa Barbie, makar na trenutak.

Angellina_Barbie_foto CineStar Irina Duplevskaja

Na radost brojnih posetilaca, manekenka i kreatorka Sofija Milošević došla je na Barbie CineLady pretpremijeru u svojoj kreaciji inspirisanoj upravo Barbikom, a među zvanicama su bili i: Sara Jo, Angellina, Tiana Upcheva, Danijela Dimitrovska, Tijana Stoisavljević Milutinović, Filari, Milica Miladinović – Indodjija, Lamija Badžak, Ivona Iv, Zorja,  Branislava Antović Aleksić, Ines Klara, Milan Maglov, Adam Adaktar, Draga Jovanović, Vesna Jerković, Ana Lazarević, Alina Juhart, Maša Memedović i mnogi drugi.

Sofija Milosevic_Barbie_foto CineStar Irina Duplevskaja.

Uz odličan film, posetiteljke CineStara u Srbiji uživale su uz brojne “slatke” kornere i kutke za šminku i manikir, kao i uz preko 100 poklona poznatih brendova među kojima su: NYX, , OPI, Ada Mall (VIP kartice), Kafeterije Šećer i Slatkoteka, Avon,  FOREO, Mattel Barbie lutke i BIG Novi Sad (poklon kartice).

Tiana Upcheva__Barbie_foto CineStar Irina Duplevskaja

A za sve koji nisu uspeli da nabave karte na vreme za pretpremijeru “Barbie”,  već ovog vikenda  od petka 21. do nedelje 23. jula organizuje se BARBIE VIKEND u CineStar bioskopima (Beograd – Ada Mall, Novi Sad – BIG, Zrenjanin – BIG, Pančevo – BIG). Najsrećnije posetioce Barbie projekcija očekuju posebni Barbie pokloni i plakati iz filma!

Ines Klara, Milan Maglov_Barbie_foto CineStar Irina Duplevskaja

 

U ovoj ružičastoj, avanturi koja je već oduševila sve generacije,  ulogu omiljene lutke tumači Margo Robi, a njenog partnera Kena igra Rajan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gervig dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Foto: CineStar / Irina Duplevskaja

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts