MILAN MARIĆ NOVO ZAŠTITNO LICE BRENDA REPLAY

Čuveni italijanski denim brend Replay, poznat po saradnji sa brend ambasadorima kao što su Neymar Jr, Marco Verratti i Alessandra Ambrosio, predstavio je svoje novo zaštitno lice – harizmatičnog srpskog glumca Milana Marića, koji je osvojio publiku širom regiona maestralnim ulogama koje je odigrao.

Sloboda izražavanja i individualnost čine osnovu Replay filozofije, stoga je i izbor poznatog srpskog glumca za zaštitno lice sasvim logičan – on predstavlja oličenje duha ovog italijanskog brenda.
Pored izuzetne sposobnosti transformacije i prilagođavanja različitim ulogama, Milan Marić skreće pažnju javnosti i svojim stilskim transformacijama – od elegantnog izgleda na Berlinskom filmskom festivalu pa sve do neformalnih kombinacija za svakodnevne prilike.
A kako izgleda stil popularnog srpskog glumca van kamera?
Ležeran i udoban, zasnovan na komadima koji su podjednako vanvremenski, jednostavni i upečatljivi.

U novoj Replay digitalnoj kampanji, u fokusu su upravo modeli čistih krojeva i urbanog dizajna koji su nosivi u raznim varijantama i prilikama.
Okosnicu svake Replay kolekcije predstavlja jeans tretiran na različite načine kako bi se postigao “nošen” izgled.


Poznati glumac savršeno je izneo double denim kombinaciju, sa košuljom indigo plave nijanse i slim fit farmericama od rastegljivog teksasa.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts