Search
Close this search box.

Premijera od 14. februara na TLC: “MILF VILA” otvara svoja vrata


PREMIJERA OD 14. FEBRUARA NA TLC

MILF VILA” OTVARA SVOJA VRATA 

Iz gradova širom SAD, osam samouverenih i odlučnih žena napušta svoj dom da bi dobile priliku da pronađu ljubav na rajskoj destinaciji u potpuno novoj TLC-ovoj seriji za sastanke za ljubav i vezu, MILF VILA. Iako su možda nekoliko godina starije od prosečnog takmičara u emisiji za upoznavanje, ove žene nisu van prakse. U rasponu od 40 do 60 godina, ova živahna grupa donosi svoja jedinstvena životna iskustva u igru. Imaju decenije iskustva u zabavljanju i iskoristiće ga da pronađu trajnu vezu sa muškarcima koji su upola mlađi od njih. Međutim, ništa ih ne može pripremiti za iznenađenje koje će ih dočekati na ulaznim vratima. MILF VILA se premijerno prikazuje od utorka, 14. februara od 21 sat na TLC.

Iako smešteni na predivnoj lokaciji duž prelepih plaža Meksika, nije sve igra i zabava dok ove žene postaju ozbiljne. Tenzije rastu kada se osam žena i osam mladih momaka okupe da pronađu ljubav. Među ženama su 47-godišnja vlasnica fitnes studija iz Meksika koja trenutno živi u Majamiju, spontana 50-godišnja „disko mama“ iz okruga Orindž, 44-godišnja devojka iz Džersija koja trenutno živi u Los Anđelesu, 59-godišnja fitnes instruktorka i pevačica iz Los Anđelesa i 50-godišnja planerka događaja koja je nekada bila B-Girl… Svaka epizoda sadrži izazove koji će dokazati da li je veza iskrena ili je vreme da napustite imanje. Da li će mladi džentlmeni uspeti da osvoje MILF svojim šarmantnim izgledom ili će njihovo ponašanje dokazati da su nedovoljno iskusni i dovesti ih na kocku? Hemija, ljubomora i vrhunska drama održavaju tenzije u vili.

Pratite TLC FacebookInstagramTwitterTikTok, i YouTube za poslednje najinteresantnije detalje iz MILF VILE. Uključite se u diskusiju koristeći #MILFMANOR.

MILF MANOR je nastala u produkciji Entertainment One (eOne) i Spun Gold za TLC i discovery+.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts