Premijera Matriks: Uskrsnuća u CineStaru obojila ADA MALL u zelene tonove

Dan 22. decembar će ostati upamćen kao jedan od toplijih dana na izmaku 2021. godine. Ne, nije reč o meteorološkim uslovima, već o sjajnoj i dugoočekivanoj premijeri, u distribuciji Blitz Film & Video, holivudskog blokbastera Matriks: Uskrsnuća, u svim CineStar bioskopima. Tim povodom ADA MALL shopping center zasijao je bojama MATRIX-a.

Fantastične akcione scene i tehnička inovativnost od koje zastaje dah zagrejale su do usijanja publiku u Beogradu. Ovaj događaj je i pre zvanične premijere nagoveštavao veliko uzbuđenje, tim pre što je CineStar svojoj publici za ovaj događaj pripremio specijalnu CineFan premijeru. Tako su najsrećniji gledaoci, nasumičnim odabirom ispod sedišta, neposredno pred projekciju nagrađeni sjajnim poklonima – majicama i torbama za laptop.

Ovaj originalan i pažnje vredan uvod samo je jedan u nizu iznenađenja koje CineStar omogućuje svojim posetiocima i, po svoj prilici, na tome ne planira da se zaustavi. I dok su srećni dobitnici još sumirali svoja osećanja, početak projekcije je pokrenuo kulminaciju koja je nesmanjenim intenzitetom trajala nepuna tri sata.

Sjajna akcija uz dosad neviđene specijalne efekte koji su proslavili i prethodna tri dela Matriksa, dodatno su upotpunjeni najmodernijom bioskopskom tehnologijom koju možete naći samo u CineStar bioskopima, a preporuka je da se film pogleda i u 4DX tehnologiji, samo u CineStaru Beograd i Novi Sad.

CineStar je za prave filmofile pripremio posebno novogodišnje iskustvo! Publika će film Matrix: Uskrsnuća moći da pogleda i poslednjeg dana 2021. godine, ulazeći u novu 2022. zaista filmski! Projekcija će početi pre 23h, pa će svi prisutni dočekati novu godinu gledajući hit filmove na velikom platnu, u najudobnijim sedištima i u ugodnoj atmosferi bioskopa s pet zvezdica!

Saznajte više na cinestarcinemas.rs.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod